Free Shipping Orders Over €99,- (NL-DE-BE-AT-UK)

Fast Delivery within 1-3 working days

100% Secure Payment

Snapback Caps en Baseball Caps kopen

Snapback Cap en Baseball Cap kopen

Snapback Cap en Baseball Cap kopen! Fifty Wood verkoopt dé snapback caps met hout. Kijk snel verder naar de unieke snapbacks en baseballs in onze collectie!

FREE SHIPPING

Free Shipping Orders Over €99,- (NL/DE/BE/AT/UK)

MONEY BACK GUARANTEE

100% Money Back Guarantee

ONLINE SUPPORT 24/7

Get in touch with us!

Snapback Cap en Baseball Cap kopen

Wil jij een snapback cap of baseball cap kopen? Fifty Wood maakt dé snapback cap met de houten klep! Snapback caps zijn al weer een hele tijd terug in ons mode straatbeeld en het is nog steeds één van de grootste trends in streetfashion. Fifty Wood heeft deze accessoire bewerkt met de mooiste soorten houtfineer!
De snapback cap was een enorme modetrend met zijn oorsprong in de 90’s. Stedelijke gebieden in de Verenigde Staten van Amerika zoals New York en Los Angeles waren de geboorteplaatsen van de petten. In sport was de snapback cap natuurlijk ook enorm populair. Toen een aantal grote muziekgroepen in die tijd de snapback cap als trend oppikte ging het los. Iedereen kocht ze, droeg en verzamelde de snapback caps en combineerden ze met hun fashion.

Houten accessoires

Wij wilden dit fashion item combineren met hout. Houten accessoires zijn natuurlijk al langer terug te zien in het modebeeld. Denk aan houten horloges, houten strikken en houten zonnebrillen. Hoe tof zou het zijn om nu ook de snapback cap hiermee te combineren? Niet eerder was er een snapbackcap bewerkt met houtfineer. And we did it! Houtfineer is een dun laagje hout dat we bewerken op de klep van de pet. Het is licht van gewicht dus je voelt niet eens dat je hout draagt!

Onze snapbacks hebben een verstelbare plastic sluiting zodat iedereen de pet past en het comfortabel draagt. Waar kun je deze exclusieve snapbacks met hout kopen? Online! In deze Fifty Wood shop! Fifty Wood verkoopt snapback petten met hout in diverse kleuren. De snapback caps zijn gemaakt van 100% acryl of katoen. De baseballcaps zijn met kurk!

De unieke houten klep

Het meest exclusieve van de Fifty Wood snapback caps die we verkopen is natuurlijk dat ze een unieke houten klep hebben. We hebben de klep bewerkt met houtfineer van de mooiste en meest unieke houtsoorten van bomen van over de hele wereld zoals Etimoe houtfineer, Noten houtfineer, Zebrano houtfineer en ook Makassar Fineline hout. De Fifty Wood petten zijn bijzonder lichtgewicht met enkel 100 gram per pet, dus een ultiem draagcomfort! Ook hebben we toffe caps te koop met kurk! Koop jouw Fifty Wood snapback cap met hout nu online in onze shop!

Fifty Wood: cap kopen met hout

Fifty Wood heeft een webwinkel waar je jouw caps online kunt kopen. Fifty Wood maakt exclusieve headwear en toffe houten accessoires voor jou. Exclusief en uniek omdat onze petten en zonnebrillen handgemaakt zijn én omdat ze allemaal bewerkt zijn met hout. Onze caps hebben een houten klep, bewerkt met houtfineer of zijn gedeeltelijk kurk. Fifty Wood heeft de mooiste soorten houtfineer voor je uitgezocht en de petten hiermee bewerkt. Een houten klep, een pet met kurk of een houten zonnebril is uniek, vernieuwend en zeer stijlvol. Kijk eens rond in onze winkel en ervaar zelf hoe uniek en stijlvol de Fifty Wood caps en zonnebrillen zijn. Wij geven jou een nieuwe stijl in fashion. We geven jou Fifty Wood. 50% wood, 100% styled by nature! Koop nu de nieuwste trend in streetfashion! You are #styledbynature.

Ultiem draagcomfort

Fifty Wood verkoopt snapback caps in diverse kleuren. De snapback caps met hout zijn gemaakt van 100% acryl of katoen. Hierdoor behouden ze hun vorm zo goed.
Het meest exclusieve van de Fifty Wood snapback caps die we verkopen is natuurlijk dat ze een unieke houten klep hebben. We hebben de klep bewerkt met houtfineer van de mooiste en meest unieke houtsoorten van bomen van over de hele wereld. De Fifty Wood caps zijn bijzonder lichtgewicht met enkel 100 gram per cap, dus een ultiem draagcomfort! Ook hebben we toffe caps te koop met kurk!

Online shop

Koop jouw Fifty Wood pet nu online in onze shop! Waar koop je jouw unieke Fifty Wood cap? In de online shop van Fifty Wood. Fifty Wood is het nieuwe streetfashion label. Fifty Wood begrijpt waar streetwear om gaat. Het gaat om jou! Streetwear is fashion. Het is jouw fashion. Het is jouw stijl. Dit kan hiphop, urban, hipster, sportief, casual of juist beachstijl zijn. Het is gewoon jij. En Fifty Wood geeft jouw eigen stijl een boost van de natuur. Wij geven het hout. En dat is uniek! Fifty Wood is het nieuwe fashionlabel voor jou. In onze webshop kun je jouw caps met hout en kurk en houten zonnebrillen kopen.

Baseballcap kopen

De baseball cap werd gebruikt bij honkbalteams om hun eigen team te vertegenwoordigen. De eerste baseball cap werd gemaakt in 1860 voor het amateur honkbalteam Brooklyn Excelsiors in de Verenigde Staten van Amerika. Door de jaren heen is de pet geëvolueerd van een sport trend tot een grote fashiontrend dat het straatbeeld nooit meer heeft verlaten.
De baseballcap is enorm populair bij diverse straatculturen zoals hiphop, urban, hipster, casual, beachstyle en wordt zeker ook bij chique gelegenheden gedragen. Natuurlijk wordt de cap ook nog steeds gebruikt bij verschillende sporten.

Koop jouw pet met houten klep online!

Waar koop je de nieuwste trend in headwear? Die koop je online! In onze Fifty Wood shop! Fifty Wood verkoopt unieke snapback caps met hout.

Styled by nature is het motto van Fifty Wood. Natuurlijk ben jij van nature al gestyled. Het dragen van een Fifty Wood cap zorgt ervoor dat je nu ook door de natuur gestyled bent. Voor onze producten zoeken we de mooiste houtsoorten met de tofste houtnerven zodat dat de natuur op zijn best gestyled wordt. Onze caps zijn dan ook geïnspireerd door de mooie plekken in de natuur op onze aarde.

Fifty Wood maakt snapback caps met hout. Ze zijn handgemaakt met de meest exclusieve soorten hout. We hebben snapbackcaps in diverse kleuren ontworpen met verschillende soorten houtfineer zoals Etimoe, zebrano, noten wortel, Amerikaans noten en anderen. Onze snapback caps en baseballcaps met kurk zijn stijlvol en een ware eyecatcher. Kurk is ook afkomstig van bomen, van de kurkeik. Onze zonnebrillen zijn gemaakt van de mooiste houtsoorten.

Top Rated Products

Best Selling Products