Free Shipping Orders Over €99,- (NL-DE-BE-AT-UK)

Fast Delivery within 1-3 working days

100% Secure Payment

Terms and conditions & privacy statement

Below also in Dutch & German.

Terms and Conditions

Index:
Article 1 – Definitions
Article 2 – Identity of the entrepreneur
Article 3 – Applicability
Article 4 – The offer
Article 5 – The contract
Article 6 – Right of withdrawal
Article 7 – Obligations of the consumer during the reflection
Article 8 – Exercise of the right of withdrawal by the consumer and costs
Article 9 – Obligations of the trader in case of withdrawal
Article 10 – Exclusion of withdrawal right
Article 11 – The price
Article 12 – Compliance and Warranty extension
Article 13 – Delivery and execution
Article 14 – Extended duration transactions: duration, termination and renewal
Article 15 – Payment
Article 16 – Complaints
Article 17 – Disputes
Article 18 – Additional or different terms

Article 1 – Definitions


In these conditions apply:
Supplementary Agreement means an agreement whereby the consumer products, digital content and / or services verwerft in connection with a distance contract and these goods, digital content and / or services by the operator are supplied or by a third party on the basis of an agreement between the third party and the trader;

Grace period: The period within which the consumer can exercise his right of withdrawal;

Consumer: the natural person who is acting for purposes relating to his trade, business, craft or profession;

Day: calendar day;

Digital content means data which are produced and supplied in digital form;

Duration agreement: an agreement that extends to the regular delivery of goods, services and / or digital content for a certain period;

Durable medium: any device – including also e-mail – that the consumer or business that enables information to him personally, store in a way that future consultation or use for a period appropriate to the purpose for which it was intended, and which allows the unchanged reproduction of the information stored;

Right of withdrawal: the ability of the consumer to see within the waiting period of the contract;

Entrepreneur: the natural or legal products, (access) digital content and / or remote services to the consumer;

Distance contract: an agreement to be concluded within the framework of an organized system for distance selling of goods, digital content and / or services, up to and including the conclusion of the contract made solely or partly use between the trader and the consumer is one or more means of distance communication;

Model withdrawal form: the European model withdrawal form set out in Appendix I of these conditions;

Technology for distance communication: means that can be used to conclude a contract, without the consumer and entrepreneur have to be together in the same room.

Article 2 – Identity of the entrepreneur


Fifty Wood
Tramkade 26, 5211VB Den Bosch The Netherlands;
Phone: 0031 – 622249555
Email: support@fifty-wood.nl
Commercial Register: 53926846
VAT identification number: NL001741574B40

Article 3 – Applicability

These general conditions apply to every offer of the entrepreneur and any agreement reached at a distance between businesses and consumers.

Before the contract is concluded, the text of these general conditions made available to the consumer. If this is not reasonably possible, the trader will before the contract is concluded, indicate how to see the general conditions for the entrepreneur and that they be sent free of charge as soon as possible, at the request of the consumer.

If the contract is concluded electronically away, notwithstanding the preceding paragraph and before the contract is concluded, the text of these general conditions are made electronically available to the consumer in such a way that the consumer in a simple way can be stored on a durable medium. If this is not reasonably possible, before the contract is concluded, indicated where the general conditions can be inspected electronically and that at the request of the consumer electronically or otherwise will be sent free of charge.

In the event that besides these general conditions also specific product or service conditions apply, the second and third paragraph shall apply and the consumer in case of conflicting terms always rely on the applicable provision that is most favorable to him .

Article 4 – The offer

If an offer has a limited duration or subject to conditions, this will be explicitly stated in the offer.

The offer contains a complete and accurate description of the offered products, digital content and / or services. The description is sufficiently detailed to allow a proper assessment of the offer by the consumer. If the contractor uses these images are a truthful representation of the products, services and / or digital content. Obvious mistakes or errors in the offer binding on the entrepreneur.

Each offer contains such information that is clear to the consumer what rights and obligations are involved in accepting the offer.

Article 5 – The contract

The agreement is subject to the provisions of paragraph 4, concluded at the time of the consumer accepts the offer and meet the corresponding conditions.

If the consumer has accepted the offer electronically, the trader will immediately acknowledge electronic receipt of acceptance of the offer. Until receipt of this acceptance has not been confirmed by the operator, the consumer may rescind the contract.

If the agreement is created electronically, the trader will take appropriate technical and organizational measures to protect the electronic transfer of data and he will ensure a secure web environment. If the consumer can pay electronically, the trader will take appropriate safety precautions.

The entrepreneur can within the law – inform the consumer’s ability to meet its payment obligations, and of all those facts and factors that are important to a sound conclusion of the distance contract. If the operator under this investigation was justified not to enter into the agreement, he is entitled to refuse an order or request or to attach special conditions to the implementation.

The entrepreneur will look upon delivery of the product, service or digital content to the consumer the following information in writing or in such a way that it can be stored by the consumer in an accessible manner on a durable medium, send:

the address of the establishment of the business where consumers can lodge complaints;

the conditions and how the consumer the right of withdrawal may be exercised, or a clear statement regarding the exclusion of the right of withdrawal;

information on guarantees and after sales service;

the price including all taxes of the product, service or digital content; where applicable, the delivery costs; and the method of payment, delivery or performance of the contract;

the requirements for terminating the agreement if the agreement has a duration of more than one year or is indefinite;

If the consumer has a right of withdrawal and the model withdrawal form.

In the event of an extended transaction is the provision in the previous paragraph applies only to the first delivery.

Article 6 – Right of withdrawal

For products:

The consumer may rescind an agreement regarding the purchase of a product during a cooling-off period of 14 days without giving any reason. The operator may ask the consumer about the reason for withdrawal, but does not commit to stating his reason (s).

In paragraph 1 period begins on the day after the consumer, or a pre-designated by the consumer third party other than the carrier has received the product, or:

if the consumer ordered several products in the same order: the day on which the consumer or a third party designated by him, has received the final product. The operator may, provided that he has informed the consumer here prior to the ordering process in a clear manner, refusing an order for multiple products with different delivery time.

if the supply of a product consisting of multiple lots or pieces, the day on which the consumer or a third party designated by the final shipment or the last item has been received;

the contract is for regular delivery of goods during a certain period, the day on which the consumer or a third party designated by him, received the first product.

In services and digital content which is not supplied on a tangible medium:

The consumer has a service contract and a contract for the supply of digital content which is not supplied on a tangible medium dissolve for at least 14 days without giving any reason. The operator may ask the consumer about the reason for withdrawal, but does not commit to stating his reason (s).

The waiting period referred to in paragraph 3 shall begin on the day following the conclusion of the contract.

Extended cooling-off period for products, services and digital content which is not supplied on a tangible medium by not informing right of withdrawal:

If the entrepreneur consumer statutory notice of the withdrawal right or the standard form does not provide for withdrawal, the withdrawal period shall expire twelve months after the end of the original period of reflection determined in accordance with the preceding paragraphs of this article.

If the trader has provided the consumer information referred to in the preceding paragraph within twelve months after the effective date of the initial grace period, the grace period will expire 14 days from the day the consumer receives that information.

Custom products are excluded from the right of withdrawal.

Article 7 – Obligations of the consumer during the reflection

During this period the consumer will treat the product and packaging. He will only extract the product or use to the extent that is necessary in order to determine the nature, characteristics and functioning of the product. The premise here is that the consumer should only handle and inspect the product as he would be allowed to do in a shop.

The consumer shall only be liable for diminished value of the product which is the result of a way of dealing with the product beyond permitted in paragraph 1.

The consumer is not liable for diminished value of the product as the entrepreneur him not to or at the conclusion of the agreement has provided all information required by law about the right of withdrawal.

Article 8 – Exercise of the right of withdrawal by the consumer and costs

If the consumer exercises his right of withdrawal, he shall within the cooling-off period using the model withdrawal form or any other unequivocal manner to the entrepreneur.

As soon as possible but within 14 days from the day following the notification referred to in paragraph 1, the consumer shall return the product, whether he hands it to (a representative of) the entrepreneur. This does not have offered if the trader to collect the product itself. The consumer is back transmission period observed in any case like to return the product before the waiting period has expired.

The consumer shall send back the product with all accessories, if reasonably possible in original condition and packaging, and in accordance with the reasonable and clear instructions provided by the entrepreneur.

The risk and the burden of proof for the correct and timely exercise of the right of withdrawal on the consumer.

The consumer must bear the direct cost of returning the product. If the trader has not notified the consumer has to bear them or if the operator indicates to bear the costs themselves, consumers do not bear the return shipping costs.

If the consumer withdraws after first having expressly requested that the provision of the service or the supply of gas, water or electricity which are not put up for sale in a limited volume or certain amount begin during the withdrawal period, the consumer, the entrepreneur amount due proportion to that part of the commitment which is fulfilled by the entrepreneur at the time of withdrawal, compared to the full performance of the obligation.

The consumer shall bear no cost for the performance of services or the supply of water, gas or electricity, where they are not put up for sale in a limited volume or quantity, or the supply of district heating, if the entrepreneur consumer regulatory information on the right of withdrawal, the allowance has not been provided in case of withdrawal and the model withdrawal form, or;
the consumer does not explicitly the beginning of the implementation of the service or supply of gas, water, electricity or district heating requested during the reflection period.

The consumer shall bear no cost for the total or partial delivery of digital content not supplied on a tangible medium where:
he prior to their delivery has not expressly agreed to the start of the fulfillment of the contract before the end of the reflection period;
he has not acknowledged that he loses his right of withdrawal when giving his consent; or the trader failed to confirm this consumer statement.
If the consumer exercises his right of withdrawal, any ancillary contracts shall be dissolved by operation of law.

Article 9 – Obligations of the trader in case of withdrawal

If the entrepreneur notification of withdrawal by the consumer electronically allows, it sends an acknowledgment immediately upon receipt of this notification.

The trader shall reimburse all payments the consumer, including any delivery costs incurred by the operator will be charged for returned product, immediately but within 14 days after the day on which the consumer notifies him of the withdrawal. Unless the trader offers to collect the product itself, he may wait to return until he has received the product or the consumer demonstrates that he has returned the product, whichever is the earlier.

The entrepreneur uses the same means of payment used by the customer for reimbursement unless the consumer agrees to a different method. The repayment is free of charge for consumers.

If the consumer has opted for a more expensive method of delivery than the cheapest standard delivery, the trader does not have to reimburse the additional costs of the more expensive method.

Article 10 – Exclusion of withdrawal right


The entrepreneur can exclude the following products and services from the right of withdrawal, but only if the entrepreneur clearly in the offer, at least in time for the conclusion of the agreement, stated:
Goods or services whose price is dependent on fluctuations in the financial market outside the trader’s control, which may occur within the withdrawal period;
Contracts concluded at a public auction. Under a public auction means a method of sale where goods, digital content and / or services offered by the trader to the consumer who attends or is given the opportunity to be personally present at the auction, conducted by an auctioneer and where the successful bidder is bound to purchase the goods, digital content and / or services;
Service contracts, after full implementation of the service, but only if:
the performance has begun with the explicit prior consent of the consumer; and
the consumer has stated that he will lose his right of withdrawal once the operator has completed the agreement;
Package tours referred to in Article 7: 500 BW and agreements of passenger transport;
Service contracts for provision of accommodation, as in the agreement a specific date or period of performance features and other than for residential purpose, transport of goods, car rental services and catering;
Agreements related to leisure activities, a specific date or period of execution provided for in the agreement;
According to specifications for products manufactured by the consumer, not prefabricated and manufactured on the basis of an individual choice or decision by the consumer or which are clearly intended for a specific person;
Products that spoil quickly or have a limited shelf life;
Sealed products that are not suitable for reasons of protection of health or hygiene to be returned and which were unsealed after delivery;
Products that are inseparably mixed after delivery by their nature with other products;
Alcoholic beverages, the price is agreed upon conclusion of the contract, the delivery of which can only take place after 30 days and the actual value is dependent on fluctuations in the market on which the entrepreneur has no influence;
Sealed audio, video recordings or computer software which were unsealed after delivery;
Newspapers, periodicals or magazines, except for subscriptions to this;
The supply of digital content other than on a tangible medium, but only if: the performance has begun with the explicit prior consent of the consumer; and the consumer has stated that he thus loses his right of withdrawal.


Article 11 – The price


During the period mentioned in the offer prices of the products and / or services have not increased, except for price changes due to changes in VAT rates.
Notwithstanding the preceding paragraph, the business products or services whose prices are subject to fluctuations in the financial market and where the entrepreneur has no control, at variable prices. These fluctuations and the fact that any price targets, are at the offer.
Price increases within 3 months after the conclusion of the contract are only allowed if they result from legislation or regulations.
Price increases from 3 months after the conclusion of the contract are only allowed if the trader has agreed and:
they are the result of legislation or regulations; whether
the consumer is authorized to terminate the contract with effect from the date the increase takes effect.
The prices include VAT mentioned in the supply of products or services.


Article 12 – Compliance Agreement and extended warranty


The operator guarantees that the products and / or services meet the contract specifications stated in the offer, the reasonable requirements of reliability and / or usability and on the date of the conclusion of the agreement existing legal provisions and / or government regulations. If agreed, the entrepreneur also ensure that the product is suitable for other than normal use.
By the trader, its supplier, manufacturer or importer provided additional guarantee restricted never legal rights and claims that consumers can do under the contract against the trader valid where the trader has failed to fulfill its part of the agreement.
Among additional guarantee means any undertaking by the trader, its supplier, importer or producer certifying that certain rights or claims to the consumer grants beyond which it is required by law in case he failed to fulfill his part of the agreement .
Damage as a result of an accident, improper use and wear are excluded from everyday use.
The entrepreneur works on the wood with a water-based, transparent lacquer which gives the wood a deeper color and protect the wood. The wood is thus protected splash water. The wood veneer on the valve is 0.6 mm to 1 mm thick. This can no longer be bent because the timber then cracks or breaks. This is clearly indicated in the cap and on the tag. Wood is a natural product that can work. We can give no guarantee for cracks or bulges in the wood.


Article 13 – Delivery and execution


The trader will take the greatest possible care when receiving and implementing orders for products and when assessing applications for the provision of services.
The place of delivery is the address that the consumer has made known to the trader.
Subject to what is stated in Article 4 of these terms and conditions, the company will accepted orders expeditiously but not later than 30 days, unless a different delivery period has been agreed. If delivery is delayed or if an order is not or only partially carried out, the consumer receives them no later than 30 days after placing the order. The consumer in this case the right to terminate the contract without penalty and be entitled to any compensation.
After dissolution in accordance with the preceding paragraph, the operator the amount paid by the consumer to repay immediately.
The risk of damage and / or loss of products rests upon the trader up to the moment of delivery to the consumer or a pre-designated and the entrepreneur announced representative, unless expressly agreed otherwise. The buyer must immediately but at most within 2 weeks after the package should have been delivered to the delivery address according to the indicated delivery dates to the different countries as stated in the FAQ, inform the entrepreneur if a package has not arrived, or has not arrived fully, or broken, so that the seller can take action to solve the problem. Complaints that arrive after this period can no longer be resolved for sure. The seller will do everything to solve the problem, but can no longer guarantee that it will work.


Article 14 – Extended duration transactions: duration, termination and renewal
termination:


The consumer may contract for an indefinite period, which extends to the regular delivery of products (including electricity) or services, at any time denounce the applicable termination rules and a notice of up to one month.
The consumer may contract concluded for a definite period and that extends to the regular delivery of products (including electricity) or services, at any time at the end of the terminate fixed-term compliance with the applicable termination rules and a notice of more than one month.
Consumers can the agreements referred to in the preceding paragraphs:
withdraw and not be limited to termination at a particular time or in a given period;
At least cancel the same way as they are concluded;
Cancel at the same notice as the company has negotiated for itself.
extension:
A contract for a definite period and that extends to the regular delivery of products (including electricity) or services may not be automatically extended or renewed for a fixed duration.
Notwithstanding the preceding paragraph, a contract concluded for a definite period and that extends to the regular delivery of daily news and weekly newspapers and magazines be tacitly renewed for a limited period of up to three months, as consumers against this extended agreement the end of the extension may terminate with a notice period of up to one month.
A contract for a definite period and that extends to the regular delivery of products or services may be tacitly renewed for an indefinite period if the consumer may cancel at any time with a notice period of up to one month. The notice period shall not exceed three months in case the agreement extends to the regular, but less than once a month, delivering daily, weeklies and magazines.
A contract with a limited duration of regular delivery of dailies, weeklies and magazines (trial or introductory subscription) will not continue in silence and ends automatically after the trial or introductory.
duration:
If a contract has a duration of more than one year, after a year, the consumer should the agreement at any time terminate with a notice period not exceeding one month, unless the reasonableness and fairness oppose termination before the end of the agreed term.

Article 15 – Payment

To the extent not otherwise provided in the agreement or additional terms, the amounts owed by the consumer to be paid within 14 days after the start of the cooling period, or in the absence of a cooling-off period within 14 days after the conclusion of the agreement. In case of an agreement to provide a service, this period starts on the day after the consumer has received the confirmation of the agreement.

When selling products to consumers, the consumer should in general terms are never obliged to advance payment of more than 50%. If payment is agreed, the consumer may not assert any rights regarding the implementation of the order or service (s) before the advance payment has been made.

The consumer is obliged to report immediately to the trader any inaccuracies in data supplied or specified payment.

If the consumer is unable to meet its payment (s) above, is that, after he was delivered by the business on the late payment and the trader, the consumer is given a period of 14 days in which to comply with its payment obligations, after non-payment within this 14-day period, the outstanding amount of the legal interest and the operator is entitled to charge the extrajudicial collection costs incurred by him charged. These collection costs exceed 15% of outstanding amounts to € 2,500; 10% on the next € 2,500 and 5% on the next € 5,000 with a minimum of € 40, =. The entrepreneur can benefit consumers differ from these amounts and percentages.

Article 16 – Complaints

The entrepreneur has a well-publicized complaints and deals with complaints under this procedure.

Complaints about the implementation of the agreement should take place promptly after the consumer has found the defects are defined clearly and completely submitted to the operator.

When entrepreneur complaints within a period of 14 days from the date of receipt. If a complaint is a foreseeable longer processing time, is answered by the operator within the period of 14 days, confirming receipt and indicating when the consumer can expect a more detailed answer.

If the complaint within a reasonable time or within three months after the filing of the complaint can be resolved by mutual agreement creates a dispute that is subject to dispute.

Article 17 – Disputes

On agreements between the entrepreneur and the consumer of these terms refer only to Dutch law.

Article 18 – Additional or different terms

Additional or of these terms and conditions, may not be to the detriment of consumers and should be recorded in writing or in such a way that they can be stored by the consumer in an accessible manner on a durable medium.

Annex I: Model withdrawal form

Form for returning items (withdrawal)

To:

Fifty Wood
Tramkade 26, 5211VB Den Bosch
support@fifty-wood.nl

I acknowledge that I want to withdraw our agreement for the sale of the following goods:
– Order number:
– Order Date:
– Received on:
– Name of consumer:
– Address of consumer:
– Date:
– Signature of consumer (s):

All items can be returned to us for 14 days if unworn, are in original condition and with the original tags and labels. Visit our website for all terms and return instructions.

Release: 25-02-2015

Privacy statement

Fifty Wood, located at Tramkade 26, 5211 VB Den Bosch, is responsible for the processing of personal data as shown in this privacy statement.

Contact details:

www.fifty-wood.com Tramkade 26, 5211 VB Den Bosch +31622249555

Laura van der Leeden is the Data Protection Officer of Fifty Wood

She can be reached via laura@fifty-wood.nl

Personal data that we process

Fifty Wood processes your personal data by using our services and / or by providing this information to us. Below is an overview of the personal data we process:

– First and last name

– Address data

– Phone number

– E-mail address

– Other personal data that you actively provide, for example by creating a profile on this website, in correspondence and by telephone

– Information about your activities on our website

– Data about your surfing behavior across various websites (eg because this company is part of an advertising network)

– Bank account number

Fifty Wood does not store your personal data longer than is strictly necessary to achieve the purposes for which your data is collected. We use the legal storage periods.

Special and / or sensitive personal data that we process

Our website and / or service does not intend to collect data about website visitors who are younger than 16 years. Unless they have permission from parents or guardians. However, we can not check if a visitor is older than 16. We encourage parents to be involved in the online activities of their children, in order to prevent data about children being collected without parental consent. If you are convinced that we have collected personal information about a minor without this consent, please contact us via laura@fifty-wood.nl, then we will delete this information.

For what purpose and on what basis we process personal data

Fifty Wood processes your personal data for the following purposes:

– Handling your payment

– Sending our newsletter and / or advertising brochure

– You can call or e-mail if necessary to carry out our services

– Inform you about changes to our services and products

– Give you the opportunity to create an account

– To deliver goods and services to you

– Fifty Wood analyzes your behavior on the website in order to improve the website and to tailor the range of products and services to your preferences.

– Fifty Wood also processes personal data if we are legally obliged to do so, such as information that we need for our tax return.

– So customers reviews plugin can send you an email to invite you to write a review for the website.

– So we can send you you a message if you left something in the cart, to remind you you can still buy it.

We process personal data on the basis of a legitimate interest, namely a commercial interest.

Automated decision-making

Fifty Wood makes decisions based on automated processing on matters that can have (significant) consequences for people. These are decisions taken by computer programs or systems, without a person (for example, an employee of Fifty Wood) sitting between them. Fifty Wood uses the following computer programs or systems:

Woocommerce; to accept orders so that they can be received by the customer.

Buckaroo Payment; to process the payment of the order so that the order can be sent.

My Parcel / GLS; shipping company with which the packages can be sent to the customers.

How long we store personal data

Fifty Wood does not store your personal data longer than is strictly necessary to achieve the purposes for which your data is collected. We use the legal storage periods.

Sharing personal data with third parties

Fifty Wood will share your personal data with various third parties if this is necessary for the execution of the agreement and to comply with any legal obligation. With companies that process your data in our assignment, we conclude a processor agreement to ensure the same level of security and confidentiality of your data. Fifty Wood remains responsible for these processing operations. Fifty Wood also provides your personal data to other third parties. We only do this with your express permission.

Buckaroo Payment: Payment Service Provider, they process the payments for which the direct personal data and bank account number are required.

Mailchimp: web program for creating and sending newsletters. For which necessary direct personal information including email address.

Google analytics; is a service from Google to collect statistics from a website and display them in detail. The purpose of this service is to give the administrator of the website a clear picture of visitor flows, traffic sources and pageviews. Where necessary tracking cookies.

Flexwebhosting: website host.

My parcel / GLS: shipping company. For which necessary data to deliver the packages

Customers reviews plugin; they send invitations so the customer can leave a review on the website.

CFAB, accountancy firm; they process the data for the tax return.

All the aforementioned parties meet the requirements of the AVG / GDPR so that all data that is necessarily passed on to them is also safe.

 Cookies, or similar techniques, that we use

Fifty Wood uses functional, analytical and tracking cookies. A cookie is a small text file that is stored in the browser of your computer, tablet or smartphone when you first visit this website. Fifty Wood uses cookies with a purely technical functionality. These ensure that the website works properly and that, for example, your preferred settings are remembered. These cookies are also used to make the website work well and to optimize it. In addition, we place cookies that keep track of your browsing habits so that we can offer customized content and advertisements. On your first visit to our website we have already informed you about these cookies and we have asked you for permission to place them. You can opt out of cookies by setting your internet browser so that it does not store cookies anymore. In addition, you can also delete all information previously saved via the settings of your browser. For an explanation, see: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Cookies are also placed on this website by third parties. These are for example advertisers and / or social media companies. Below an overview:

  • Cookie: Googly Analytics: Analytical cookie that measures website visits. Retention period: 26 months
  • Cookie: Facebook pixel: cookie to enable retargeting of advertisement on Facebook, Retention period: 90 days

View, modify or delete data

You have the right to view, correct or delete your personal data. You also have the right to withdraw your consent to the data processing or to object to the processing of your personal data by Fifty Wood and you have the right to data portability. This means that you can submit a request to us to send the personal information we hold to you or another organization mentioned by you in a computer file. You can send a request for access, correction, deletion, data transfer of your personal data or request for cancellation of your consent or objection to the processing of your personal data to laura@fifty-wood.nl. To ensure that the request for access has been made by you, we ask you to send a copy of your ID with the request. Make your passport photo, MRZ (machine readable zone, the strip with numbers at the bottom of the passport), passport number and Citizen Service Number (BSN) black in this copy. This is to protect your privacy. We respond as quickly as possible, but within four weeks, at your request. Fifty Wood also wants to point out that you have the opportunity to file a complaint with the national supervisory authority, the Dutch Data Protection Authority. This can be done via the following link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

How we protect personal data

Fifty Wood takes the protection of your data seriously and takes appropriate measures to prevent misuse, loss, unauthorized access, unwanted disclosure and unauthorized modification. As:

– Security software, such as a virus scanner and firewall.

– TLS (formerly SSL) We send your data via a secure internet connection. You can see this at the address bar ‘https’ and the padlock in the address bar.

If you feel that your data is not properly secured or there are indications of abuse, please contact our customer service or via laura@fifty-wood.nl.

NEDERLANDS

Algemene voorwaarden
Inhoudsopgave:
Artikel   1 – Definities
Artikel   2 – Identiteit van de ondernemer
Artikel   3 – Toepasselijkheid
Artikel   4 – Het aanbod
Artikel   5 – De overeenkomst
Artikel   6 – Herroepingsrecht
Artikel   7 – Verplichtingen van de consument tijdens de bedenktijd
Artikel   8 – Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan
Artikel   9 – Verplichtingen van de ondernemer bij herroeping
Artikel 10 – Uitsluiting herroepingsrecht
Artikel 11 – De prijs
Artikel 12 – Nakoming en extra garantie
Artikel 13 – Levering en uitvoering
Artikel 14 – Duurtransacties: duur, opzegging en verlenging
Artikel 15 – Betaling
Artikel 16 – Klachtenregeling
Artikel 17 – Geschillen
Artikel 18 – Aanvullende of afwijkende bepalingen

 
Artikel 1 – Definities
In deze voorwaarden wordt verstaan onder:
Aanvullende overeenkomst: een overeenkomst waarbij de consument producten, digitale inhoud en/of diensten verwerft in verband met een overeenkomst op afstand en deze zaken, digitale inhoud en/of diensten door de ondernemer worden geleverd of door een derde partij op basis van een afspraak tussen die derde en de ondernemer;

Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht;

Consument: de natuurlijke persoon die niet handelt voor doeleinden die verband houden met zijn handels-, bedrijfs-, ambachts- of beroepsactiviteit;

Dag: kalenderdag;

Digitale inhoud: gegevens die in digitale vorm geproduceerd en geleverd worden;

Duurovereenkomst: een overeenkomst die strekt tot de regelmatige levering van zaken, diensten en/of digitale inhoud gedurende een bepaalde periode;

Duurzame gegevensdrager: elk hulpmiddel – waaronder ook begrepen e-mail – dat de consument of ondernemer in staat stelt om informatie die aan hem persoonlijk is gericht, op te slaan op een manier die toekomstige raadpleging of gebruik gedurende een periode die is afgestemd op het doel waarvoor de informatie is bestemd, en die ongewijzigde reproductie van de opgeslagen informatie mogelijk maakt;

Herroepingsrecht: de mogelijkheid van de consument om binnen de bedenktijd af te zien van de overeenkomst op afstand;

Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten, (toegang tot) digitale inhoud en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt;

Overeenkomst op afstand: een overeenkomst die tussen de ondernemer en de consument wordt gesloten in het kader van een georganiseerd systeem voor verkoop op afstand van producten, digitale inhoud en/of diensten, waarbij tot en met het sluiten van de overeenkomst uitsluitend of mede gebruik gemaakt wordt van één of meer technieken voor communicatie op afstand;

Modelformulier voor herroeping: het in Bijlage I van deze voorwaarden opgenomen Europese modelformulier voor herroeping;

Techniek voor communicatie op afstand: middel dat kan worden gebruikt voor het sluiten van een overeenkomst, zonder dat consument en ondernemer gelijktijdig in dezelfde ruimte hoeven te zijn samengekomen.

Artikel 2 – Identiteit van de ondernemer
Fifty Wood
Tramkde 26, 5211VB Den Bosch, Nederland;
Telefoonnummer: 0622249555
E-mailadres: support@fifty-wood.nl
KvK-nummer: 53926846
Btw-identificatienummer: NL001741574B40

 Artikel 3 – Toepasselijkheid  

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen ondernemer en consument.

Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, wordt de tekst van deze algemene voorwaarden aan de consument beschikbaar gesteld. Indien dit redelijkerwijs niet mogelijk is, zal de ondernemer voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, aangeven op welke wijze de algemene voorwaarden bij de ondernemer zijn in te zien en dat zij op verzoek van de consument zo spoedig mogelijk kosteloos worden toegezonden.

Indien de overeenkomst op afstand elektronisch wordt gesloten, kan in afwijking van het vorige lid en voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, de tekst van deze algemene voorwaarden langs elektronische weg aan de consument ter beschikking worden gesteld op zodanige wijze dat deze door de consument op een eenvoudige manier kan worden opgeslagen op een duurzame gegevensdrager. Indien dit redelijkerwijs niet mogelijk is, zal voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, worden aangegeven waar van de algemene voorwaarden langs elektronische weg kan worden kennisgenomen en dat zij op verzoek van de consument langs elektronische weg of op andere wijze kosteloos zullen worden toegezonden.

Voor het geval dat naast deze algemene voorwaarden tevens specifieke product- of dienstenvoorwaarden van toepassing zijn, is het tweede en derde lid van overeenkomstige toepassing en kan de consument zich in geval van tegenstrijdige voorwaarden steeds beroepen op de toepasselijke bepaling die voor hem het meest gunstig is.

Artikel 4 – Het aanbod

Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld.

Het aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van de aangeboden producten, digitale inhoud en/of diensten. De beschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling van het aanbod door de consument mogelijk te maken. Als de ondernemer gebruik maakt van afbeeldingen, zijn deze een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten, diensten en/of digitale inhoud. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden de ondernemer niet.

Elk aanbod bevat zodanige informatie, dat voor de consument duidelijk is wat de rechten en verplichtingen zijn, die aan de aanvaarding van het aanbod zijn verbonden.

Artikel 5 – Het contract

De overeenkomst is onderworpen aan de bepalingen van lid 4, gesloten op het moment dat de consument het aanbod accepteert en aan de bijbehorende voorwaarden voldoet.

Als de consument het aanbod elektronisch heeft aanvaard, bevestigt de ondernemer onmiddellijk de elektronische ontvangst van de aanvaarding van het aanbod. Zolang de ontvangst van deze aanvaarding niet door de ondernemer is bevestigd, kan de consument de overeenkomst ontbinden.

Als de overeenkomst elektronisch tot stand komt, neemt de handelaar passende technische en organisatorische maatregelen om de elektronische gegevensoverdracht te beschermen en zorgt hij voor een veilige webomgeving. Als de consument elektronisch kan betalen, neemt de ondernemer passende veiligheidsmaatregelen.

De ondernemer kan volgens de wet – het vermogen van de consument om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen, en alle feiten en factoren die van belang zijn voor een goede sluiting van de overeenkomst op afstand, informeren. Als de exploitant van dit onderzoek gerechtvaardigd was om de overeenkomst niet aan te gaan, heeft hij het recht om een ​​bestelling of verzoek te weigeren of speciale voorwaarden aan de uitvoering te verbinden.

De ondernemer zal bij levering van het product, de dienst of digitale inhoud aan de consument de volgende informatie schriftelijk of op een zodanige manier bekijken dat deze door de consument op een toegankelijke manier op een duurzame drager kan worden opgeslagen:

het adres van de vestiging van het bedrijf waar consumenten klachten kunnen indienen;

de voorwaarden en hoe de consument het herroepingsrecht kan uitoefenen, of een duidelijke verklaring betreffende de uitsluiting van het herroepingsrecht;

informatie over garanties en service na verkoop;

de prijs inclusief alle belastingen van het product, de dienst of digitale inhoud; indien van toepassing, de bezorgkosten; en de wijze van betaling, aflevering of uitvoering van het contract;

de vereisten voor opzegging van de overeenkomst indien de overeenkomst een duur heeft van meer dan één jaar of van onbepaalde duur is;

Als de consument een herroepingsrecht en het modelformulier voor herroeping heeft.

In geval van een verlengde transactie is de bepaling in het vorige lid alleen van toepassing op de eerste levering.

Artikel 6 – Herroepingsrecht

Bij producten:

De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten.

De in lid 1 genoemde bedenktijd gaat in op de dag nadat de consument, of een vooraf door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product heeft ontvangen, of:

als de consument in eenzelfde bestelling meerdere producten heeft besteld: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het laatste product heeft ontvangen. De ondernemer mag, mits hij de consument hier voorafgaand aan het bestelproces op duidelijke wijze over heeft geïnformeerd, een bestelling van meerdere producten met een verschillende levertijd weigeren.

als de levering van een product bestaat uit verschillende zendingen of onderdelen: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, de laatste zending of het laatste onderdeel heeft ontvangen;

bij overeenkomsten voor regelmatige levering van producten gedurende een bepaalde periode: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het eerste product heeft ontvangen.

Bij diensten en digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd:

De consument kan een dienstenovereenkomst en een overeenkomst voor levering van digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd gedurende minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten.

De in lid 3 genoemde bedenktijd gaat in op de dag die volgt op het sluiten van de overeenkomst.

Verlengde bedenktijd voor producten, diensten en digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd bij niet informeren over herroepingsrecht:

Indien de ondernemer de consument de wettelijk verplichte informatie over het herroepingsrecht of het modelformulier voor herroeping niet heeft verstrekt, loopt de bedenktijd af twaalf maanden na het einde van de oorspronkelijke, overeenkomstig de vorige leden van dit artikel vastgestelde bedenktijd.

Indien de ondernemer de in het voorgaande lid bedoelde informatie aan de consument heeft verstrekt binnen twaalf maanden na de ingangsdatum van de oorspronkelijke bedenktijd, verstrijkt de bedenktijd 14 dagen na de dag waarop de consument die informatie heeft ontvangen.

Gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Artikel 7 – Verplichtingen van de consument tijdens de bedenktijd

Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.

De consument is alleen aansprakelijk voor waardevermindering van het product die het gevolg is van een manier van omgaan met het product die verder gaat dan toegestaan in lid 1.

De consument is niet aansprakelijk voor waardevermindering van het product als de ondernemer hem niet voor of bij het sluiten van de overeenkomst alle wettelijk verplichte informatie over het herroepingsrecht heeft verstrekt.

Artikel 8 – Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan

Als de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, meldt hij dit binnen de bedenktermijn door middel van het modelformulier voor herroeping of op andere ondubbelzinnige wijze aan de ondernemer.

Zo snel mogelijk, maar binnen 14 dagen vanaf de dag volgend op de in lid 1 bedoelde melding, zendt de consument het product terug, of overhandigt hij dit aan (een gemachtigde van) de ondernemer. Dit hoeft niet als de ondernemer heeft aangeboden het product zelf af te halen. De consument heeft de terugzendtermijn in elk geval in acht genomen als hij het product terugzendt voordat de bedenktijd is verstreken.

De consument zendt het product terug met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking, en conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij de consument.

De consument draagt de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product. Als de ondernemer niet heeft gemeld dat de consument deze kosten moet dragen of als de ondernemer aangeeft de kosten zelf te dragen, hoeft de consument de kosten voor terugzending niet te dragen.

Indien de consument herroept na eerst uitdrukkelijk te hebben verzocht dat de verrichting van de dienst of de levering van gas, water of elektriciteit die niet gereed voor verkoop zijn gemaakt in een beperkt volume of bepaalde hoeveelheid aanvangt tijdens de bedenktijd, is de consument de ondernemer een bedrag verschuldigd dat evenredig is aan dat gedeelte van de verbintenis dat door de ondernemer is nagekomen op het moment van herroeping, vergeleken met de volledige nakoming van de verbintenis.

De consument draagt geen kosten voor de uitvoering van diensten of de levering van water, gas of elektriciteit, die niet gereed voor verkoop zijn gemaakt in een beperkt volume of hoeveelheid, of tot levering van stadsverwarming, indien: de ondernemer de consument de wettelijk verplichte informatie over het herroepingsrecht, de kostenvergoeding bij herroeping of het modelformulier voor herroeping niet heeft verstrekt, of;
de consument niet uitdrukkelijk om de aanvang van de uitvoering van de dienst of levering van gas, water, elektriciteit of stadsverwarming tijdens de bedenktijd heeft verzocht.

De consument draagt geen kosten voor de volledige of gedeeltelijke levering van niet op een materiële drager geleverde digitale inhoud, indien:
hij voorafgaand aan de levering ervan niet uitdrukkelijk heeft ingestemd met het beginnen van de nakoming van de overeenkomst voor het einde van de bedenktijd;
hij niet heeft erkend zijn herroepingsrecht te verliezen bij het verlenen van zijn toestemming; of de ondernemer heeft nagelaten deze verklaring van de consument te bevestigen.
Als de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, worden alle aanvullende overeenkomsten van rechtswege ontbonden.

Artikel 9 – Verplichtingen van de ondernemer bij herroeping

Als de ondernemer de melding van herroeping door de consument op elektronische wijze mogelijk maakt, stuurt hij na ontvangst van deze melding onverwijld een ontvangstbevestiging.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Artikel 10 – Uitsluiting herroepingsrecht

De ondernemer kan de navolgende producten en diensten uitsluiten van het herroepingsrecht, maar alleen als de ondernemer dit duidelijk bij het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld:

Producten of diensten waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft en die zich binnen de herroepingstermijn kunnen voordoen;

Overeenkomsten die gesloten zijn tijdens een openbare veiling. Onder een openbare veiling wordt verstaan een verkoopmethode waarbij producten, digitale inhoud en/of diensten door de ondernemer worden aangeboden aan de consument die persoonlijk aanwezig is of de mogelijkheid krijgt persoonlijk aanwezig te zijn op de veiling, onder leiding van een veilingmeester, en waarbij de succesvolle bieder verplicht is de producten, digitale inhoud en/of diensten af te nemen;

Dienstenovereenkomsten, na volledige uitvoering van de dienst, maar alleen als:
de uitvoering is begonnen met uitdrukkelijke voorafgaande instemming van de consument; en
de consument heeft verklaard dat hij zijn herroepingsrecht verliest zodra de ondernemer de overeenkomst volledig heeft uitgevoerd;
Pakketreizen als bedoeld in artikel 7:500 BW en overeenkomsten van personenvervoer;
Dienstenovereenkomsten voor terbeschikkingstelling van accommodatie, als in de overeenkomst een bepaalde datum of periode van uitvoering is voorzien en anders dan voor woondoeleinden, goederenvervoer, autoverhuurdiensten en catering;
Overeenkomsten met betrekking tot vrijetijdsbesteding, als in de overeenkomst een bepaalde datum of periode van uitvoering daarvan is voorzien;
Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben;
Verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
Producten die na levering door hun aard onherroepelijk vermengd zijn met andere producten;
Alcoholische dranken waarvan de prijs is overeengekomen bij het sluiten van de overeenkomst, maar waarvan de levering slechts kan plaatsvinden na 30 dagen, en waarvan de werkelijke waarde afhankelijk is van schommelingen van de markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
Verzegelde audio-, video-opnamen en computerprogrammatuur, waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
Kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van abonnementen hierop;
De levering van digitale inhoud anders dan op een materiële drager, maar alleen als: de uitvoering is begonnen met uitdrukkelijke voorafgaande instemming van de consument; en de consument heeft verklaard dat hij hiermee zijn herroepingsrecht verliest.

Artikel 11 – De prijs

Gedurende de in het aanbod vermelde geldigheidsduur worden de prijzen van de aangeboden producten en/of diensten niet verhoogd, behoudens prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in btw-tarieven.

In afwijking van het vorige lid kan de ondernemer producten of diensten waarvan de prijzen gebonden zijn aan schommelingen op de financiële markt en waar de ondernemer geen invloed op heeft, met variabele prijzen aanbieden. Deze gebondenheid aan schommelingen en het feit dat eventueel vermelde prijzen richtprijzen zijn, worden bij het aanbod vermeld.

Prijsverhogingen binnen 3 maanden na de totstandkoming van de overeenkomst zijn alleen toegestaan indien zij het gevolg zijn van wettelijke regelingen of bepalingen.

Prijsverhogingen vanaf 3 maanden na de totstandkoming van de overeenkomst zijn alleen toegestaan indien de ondernemer dit bedongen heeft en:
deze het gevolg zijn van wettelijke regelingen of bepalingen; of
de consument de bevoegdheid heeft de overeenkomst op te zeggen met ingang van de dag waarop de prijsverhoging ingaat.

De in het aanbod van producten of diensten genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Artikel 12 – Nakoming overeenkomst en extra garantie

De ondernemer staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Indien overeengekomen staat de ondernemer er tevens voor in dat het product geschikt is voor ander dan normaal gebruik.

Een door de ondernemer, diens toeleverancier, fabrikant of importeur verstrekte extra garantie beperkt nimmer de wettelijke rechten en vorderingen die de consument op grond van de overeenkomst tegenover de ondernemer kan doen gelden indien de ondernemer is tekortgeschoten in de nakoming van zijn deel van de overeenkomst.

Onder extra garantie wordt verstaan iedere verbintenis van de ondernemer, diens toeleverancier, importeur of producent waarin deze aan de consument bepaalde rechten of vorderingen toekent die verder gaan dan waartoe deze wettelijk verplicht is in geval hij is tekortgeschoten in de nakoming van zijn deel van de overeenkomst.

Beschadigingen ten gevolg van een ongeval, oneigenlijk gebruik en slijtage door dagelijks gebruik zijn van garantie uitgesloten.

De ondernemer werkt het hout af met een watergedragen, transparante lak welke het hout een diepere kleur geeft en het hout beschermd. Het hout is hierdoor spatwater beschermd. Het houtfineer op de klep is 0.6 mm tot 1 mm dik. Dit kan niet meer gebogen worden omdat het hout dan scheurt of breekt. Dit staat duidelijk aangegeven in de pet en op de tag. Hout is een natuurproduct dat nog kan gaan werken. Wij kunnen géén garantie geven op scheurtjes of bobbels in het hout.

Artikel 13 – Levering en uitvoering

De ondernemer zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten en bij de beoordeling van aanvragen tot verlening van diensten.

Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan de ondernemer kenbaar heeft gemaakt.

Met inachtneming van hetgeen hierover in artikel 4 van deze algemene voorwaarden is vermeld, zal de ondernemer geaccepteerde bestellingen met bekwame spoed doch uiterlijk binnen 30 dagen uitvoeren, tenzij een andere leveringstermijn is overeengekomen. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de consument hiervan uiterlijk 30 dagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De consument heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden en recht op eventuele schadevergoeding.

Na ontbinding conform het vorige lid zal de ondernemer het bedrag dat de consument betaald heeft onverwijld terugbetalen.

Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij de ondernemer tot het moment van bezorging aan de consument of een vooraf aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

De consument moet direct maar maximaal binnen 2 weken nadat het pakket geleverd had moeten zijn op het afleveradres volgens de aangegeven leverdata naar de verschillende landen zoals vermeldt in de FAQ, de ondernemer op de hoogte stellen indien een pakket niet of niet volledig of kapot aangekomen is, zodat de ondernemer actie kan ondernemen om het probleem op te lossen. Klachten die na deze termijn binnenkomen kunnen niet zomaar meer opgelost worden. De ondernemer zal er alles aan doen om het probleem te verhelpen maar kan geen garantie meer bieden dat het ook lukt.

Artikel 14 – Duurtransacties: duur, opzegging en verlenging

Opzegging:

De consument kan een overeenkomst die voor onbepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van producten (elektriciteit daaronder begrepen) of diensten, te allen tijde opzeggen met inachtneming van daartoe overeengekomen opzeggingsregels en een opzegtermijn van ten hoogste één maand.

De consument kan een overeenkomst die voor bepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van producten (elektriciteit daaronder begrepen) of diensten, te allen tijde tegen het einde van de bepaalde duur opzeggen met inachtneming van daartoe overeengekomen opzeggingsregels en een opzegtermijn van ten hoogste één maand.

De consument kan de in de vorige leden genoemde overeenkomsten:
te allen tijde opzeggen en niet beperkt worden tot opzegging op een bepaald tijdstip of in een bepaalde periode;
tenminste opzeggen op dezelfde wijze als zij door hem zijn aangegaan;
altijd opzeggen met dezelfde opzegtermijn als de ondernemer voor zichzelf heeft bedongen.

Verlenging:

Een overeenkomst die voor bepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van producten (elektriciteit daaronder begrepen) of diensten, mag niet stilzwijgend worden verlengd of vernieuwd voor een bepaalde duur.

In afwijking van het vorige lid mag een overeenkomst die voor bepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van dag- nieuws- en weekbladen en tijdschriften stilzwijgend worden verlengd voor een bepaalde duur van maximaal drie maanden, als de consument deze verlengde overeenkomst tegen het einde van de verlenging kan opzeggen met een opzegtermijn van ten hoogste één maand.

Een overeenkomst die voor bepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van producten of diensten, mag alleen stilzwijgend voor onbepaalde duur worden verlengd als de consument te allen tijde mag opzeggen met een opzegtermijn van ten hoogste één maand. De opzegtermijn is ten hoogste drie maanden in geval de overeenkomst strekt tot het geregeld, maar minder dan eenmaal per maand, afleveren van dag-, nieuws- en weekbladen en tijdschriften.

Een overeenkomst met beperkte duur tot het geregeld ter kennismaking afleveren van dag-, nieuws- en weekbladen en tijdschriften (proef- of kennismakingsabonnement) wordt niet stilzwijgend voortgezet en eindigt automatisch na afloop van de proef- of kennismakingsperiode.

Duur:

Als een overeenkomst een duur van meer dan een jaar heeft, mag de consument na een jaar de overeenkomst te allen tijde met een opzegtermijn van ten hoogste één maand opzeggen, tenzij de redelijkheid en billijkheid zich tegen opzegging vóór het einde van de overeengekomen duur verzetten.

Artikel 15 – Betaling

Voor zover niet anders is bepaald in de overeenkomst of aanvullende voorwaarden, dienen de door de consument verschuldigde bedragen te worden voldaan binnen 14 dagen na het ingaan van de bedenktermijn, of bij het ontbreken van een bedenktermijn binnen 14 dagen na het sluiten van de overeenkomst. In geval van een overeenkomst tot het verlenen van een dienst, vangt deze termijn aan op de dag nadat de consument de bevestiging van de overeenkomst heeft ontvangen.

Bij de verkoop van producten aan consumenten mag de consument in algemene voorwaarden nimmer verplicht worden tot vooruitbetaling van meer dan 50%. Wanneer vooruitbetaling is bedongen, kan de consument geen enkel recht doen gelden aangaande de uitvoering van de desbetreffende bestelling of dienst(en), alvorens de bedongen vooruitbetaling heeft plaatsgevonden.

De consument heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte of vermelde betaalgegevens onverwijld aan de ondernemer te melden.

Indien de consument niet tijdig aan zijn betalingsverplichting(en) voldoet, is deze, nadat hij door de ondernemer is gewezen op de te late betaling en de ondernemer de consument een termijn van 14 dagen heeft gegund om alsnog aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen, na het uitblijven van betaling binnen deze 14-dagen-termijn, over het nog verschuldigde bedrag de wettelijke rente verschuldigd en is de ondernemer gerechtigd de door hem gemaakte buitengerechtelijke incassokosten in rekening te brengen. Deze incassokosten bedragen maximaal: 15% over openstaande bedragen tot € 2.500,=; 10% over de daaropvolgende € 2.500,= en 5% over de volgende € 5.000,= met een minimum van € 40,=. De ondernemer kan ten voordele van de consument afwijken van genoemde bedragen en percentages.

Artikel 16 – Klachtenregeling

De ondernemer beschikt over een voldoende bekend gemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure.

Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen bekwame tijd nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd, volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij de ondernemer.

Bij de ondernemer ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.

Indien de klacht niet binnen een redelijke termijn dan wel binnen 3 maanden na het indienen van de klacht in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

Artikel 17 – Geschillen

Op overeenkomsten tussen de ondernemer en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Artikel 18 – Aanvullende of afwijkende bepalingen

Aanvullende dan wel van deze algemene voorwaarden afwijkende bepalingen mogen niet ten nadele van de consument zijn en dienen schriftelijk te worden vastgelegd dan wel op zodanige wijze dat deze door de consument op een toegankelijke manier kunnen worden opgeslagen op een duurzame gegevensdrager.

Bijlage I: Modelformulier voor herroeping

Formulier voor het retourneren van artikelen (herroeping)

Aan:

Fifty Wood
Tramkade 26, 5211VB Den Bosch
support@fifty-wood.nl

Hierbij geef ik aan dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen wil herroepen:
– Ordernummer:
–   Orderdatum:
–   Ontvangen op:
–   Naam consument:
–   Adres consument:
–   Datum:
–   Handtekening van consument(en):

Alle artikelen kunnen gedurende 14 dagen aan ons worden geretourneerd indien deze ongedragen, in originele staat zijn en voorzien zijn van de originele labels en etiketten. Kijk op onze website voor alle voorwaarden en retourinstructies.

Privacy Statement Nederlands

Fifty Wood, gevestigd aan Tramkade 26, 5211 VB Den Bosch, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.fifty-wood.com Tramkade 26, 5211 VB Den Bosch +31622249555

Laura van der Leeden is de Functionaris Gegevensbescherming van Fifty Wood

Zij is te bereiken via laura@fifty-wood.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Fifty Wood verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

– Gegevens over jouw activiteiten op onze website

– Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)

– Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via laura@fifty-wood.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Fifty Wood verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van jouw betaling

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

– Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

– Om goederen en diensten bij je af te leveren

– Fifty Wood analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

– Fifty Wood verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Wij verwerken persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang.

Geautomatiseerde besluitvorming

Fifty Wood neemt wel op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Fifty Wood) tussen zit. Fifty Wood gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

Woocommerce; om bestellingen aan te nemen zodat deze door de klant ontvangen kunnen worden.

Buckaroo Payment; om de betaling van de bestelling in behandeling te nemen zodat de bestelling verzonden kan worden.

My Parcel / GLS; verzendbedrijf waarmee de pakketten naar de klanten verzonden kunnen worden.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Fifty Wood bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de wettelijke bewaartermijnen.

Delen van persoonsgegevens met derden

Fifty Wood deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Fifty Wood blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Fifty Wood jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

Buckaroo Payment: Payment Service Provider, zij verwerken de betalingen waarvoor nodig de directe persoonsgegevens en bankrekeningnummer.

Mailchimp: webprogramma om nieuwsbrieven mee te maken en verzenden. Waarvoor nodig directe persoonsgegevens waaronder emailadres.

Google analytics; is een dienst van Google om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Het doel van deze dienst is om de beheerder van de website een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves. Waarvoor nodig trackingcookies.

Flexwebhosting: website host.

My parcel / GLS: verzendbedrijf. Waarvoor nodig data om de pakketten te bezorgen

CFAB, accountantsbureau; zij verwerken de gegevens voor de belastingaangifte.

Al de voorgenoemde partijen voldoen aan de eisen van de AVG/GDPR zodat alle data die noodzakelijkerwijs aan hen zijn doorgegeven ook veilig zijn.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Fifty Wood gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Fifty Wood gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Cookie: Googly Analytics: Analytische cookie die websitebezoek meet Bewaartermijn: 26 maanden

Cookie: Facebook pixel: cookie om retargeting van advertentie op Facebook mogelijk te maken, Bewaartermijn: 90 dagen

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Fifty Wood en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar laura@fifty-wood.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Fifty Wood wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Fifty Wood neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Zoals:

– Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.

– TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via laura@fifty-wood.nl.

DEUTSCH

Allgemeine Geschäftsbedingungen
Inhaltsverzeichnis:
Artikel 1 – Begriffsbestimmungen
Artikel 2 – Identität des Unternehmers
Artikel 3 – Anwendbarkeit
Artikel 4 – Das Angebot
Artikel 5 – Die Vereinbarung
Artikel 6 – Widerrufsrecht
Artikel 7 – Pflichten des Verbrauchers während der Widerrufsfrist
Artikel 8 – Ausübung des Widerrufsrechts durch den Verbraucher und dessen Kosten
Artikel 9 – Pflichten des Unternehmers im Falle des Rücktritts
Artikel 10 – Ausschluss des Widerrufsrechts
Artikel 11 – Der Preis
Artikel 12 – Einhaltung und zusätzliche Garantie
Artikel 13 – Lieferung und Ausführung
Artikel 14 – Laufzeitgeschäfte: Laufzeit, Kündigung und Verlängerung
Artikel 15 – Zahlung
Artikel 16 – Beschwerden
Artikel 17 – Streitigkeiten
Artikel 18 – Zusätzliche oder abweichende Bestimmungen

Artikel 1 – Begriffsbestimmungen
In diesen Geschäftsbedingungen gelten folgende Definitionen:
Zusatzvereinbarung: eine Vereinbarung, wonach der Verbraucher Produkte, digitale Inhalte und / oder Dienstleistungen im Zusammenhang mit einem Fernabsatzvertrag erwirbt und diese Waren, digitalen Inhalte und / oder Dienstleistungen vom Unternehmer oder von einem Dritten auf der Grundlage einer Vereinbarung zwischen bereitgestellt werden dieser Dritte und der Unternehmer;

Widerrufsfrist: Die Frist, innerhalb derer der Verbraucher von seinem Widerrufsrecht Gebrauch machen kann.

Verbraucher: die natürliche Person, die nicht zu Zwecken handelt, die mit ihrer gewerblichen, geschäftlichen, handwerklichen oder beruflichen Tätigkeit zusammenhängen;

Tag: Kalendertag;

Digitaler Inhalt: Daten, die in digitaler Form erstellt und geliefert werden;

Laufzeitvereinbarung: eine Vereinbarung, die sich auf die regelmäßige Lieferung von Waren, Dienstleistungen und / oder digitalen Inhalten während eines bestimmten Zeitraums erstreckt;

Nachhaltiger Datenträger: Jedes Tool – einschließlich E-Mail -, das es dem Verbraucher oder Unternehmer ermöglicht, Informationen, die an ihn persönlich gerichtet sind, so zu speichern, dass sie künftig in einem auf den Zweck zugeschnittenen Zeitraum abgerufen oder verwendet werden können für die die Informationen bestimmt sind und die eine unveränderte Wiedergabe der gespeicherten Informationen ermöglichen;

Widerrufsrecht: die Möglichkeit des Verbrauchers, den Fernabsatzvertrag innerhalb der Widerrufsfrist zu kündigen;

Unternehmer: die natürliche oder juristische Person, die den Verbrauchern aus der Ferne Produkte, (Zugang zu) digitalen Inhalten und / oder Dienstleistungen anbietet;

Fernabsatzvertrag: Ein Vertrag, der zwischen dem Unternehmer und dem Verbraucher im Rahmen eines organisierten Systems für den Fernabsatz von Produkten, digitalen Inhalten und / oder Dienstleistungen geschlossen wird, wobei bis einschließlich des Vertragsabschlusses eine ausschließliche oder gemeinsame Nutzung erfolgte wird von einer oder mehreren Techniken für die Fernkommunikation;

Muster-Widerrufsformular: das europäische Muster-Widerrufsformular in Anhang I dieser Bedingungen;

Technologie für die Fernkommunikation: bedeutet, dass ein Vertrag geschlossen werden kann, ohne dass Verbraucher und Gewerbetreibender gleichzeitig im selben Raum zusammenkommen müssen.

Artikel 2 – Identität des Unternehmers
Fifty Wood
Tramkde 26, 5211VB Den Bosch, Niederlande;
Telefonnummer: 0622249555
E-Mail-Adresse: support@fifty-wood.nl
Handelskammer Nummer: 53926846
Umsatzsteuer-Identifikationsnummer: NL001741574B40

Artikel 3 – Anwendbarkeit

Diese Allgemeinen Geschäftsbedingungen gelten für jedes Angebot des Unternehmers und für jeden zwischen dem Unternehmer und dem Verbraucher geschlossenen Fernabsatzvertrag.

Vor Abschluss des Fernabsatzvertrages wird dem Verbraucher der Wortlaut dieser Allgemeinen Geschäftsbedingungen zugänglich gemacht. Ist dies nicht zumutbar, wird der Unternehmer vor Abschluss des Fernabsatzvertrages mitteilen, wie die Allgemeinen Geschäftsbedingungen beim Unternehmer einzusehen sind und dass sie auf Wunsch des Verbrauchers schnellstmöglich kostenlos zugesandt werden.

Wird der Fernabsatzvertrag entgegen dem vorstehenden Absatz und vor Abschluss des Fernabsatzvertrages auf elektronischem Wege geschlossen, so kann der Text dieser Allgemeinen Geschäftsbedingungen dem Verbraucher auf elektronischem Wege zur Verfügung gestellt werden, so dass der Verbraucher dies kann kann auf einfache Weise auf einem dauerhaften Datenträger gespeichert werden. Ist dies nicht zumutbar, wird vor Abschluss des Fernabsatzvertrages angegeben, wo die Allgemeinen Geschäftsbedingungen elektronisch einsehbar sind und auf Wunsch des Verbrauchers kostenlos elektronisch oder auf andere Weise versandt werden.

Für den Fall, dass zusätzlich zu diesen Allgemeinen Geschäftsbedingungen bestimmte Produkt- oder Dienstleistungsbedingungen gelten, gelten die Absätze 2 und 3 entsprechend und der Verbraucher kann sich bei widersprüchlichen Bedingungen stets auf die für ihn günstigste Bestimmung berufen .

Artikel 4 – Das Angebot

Wenn ein Angebot eine begrenzte Dauer hat oder an Bedingungen geknüpft ist, wird dies im Angebot ausdrücklich angegeben.

Das Angebot enthält eine vollständige und genaue Beschreibung der angebotenen Produkte, digitalen Inhalte und / oder Dienstleistungen. Die Beschreibung ist ausreichend detailliert, um eine ordnungsgemäße Bewertung des Angebots durch den Verbraucher zu ermöglichen. Wenn der Unternehmer Bilder verwendet, sind diese eine echte Darstellung der angebotenen Produkte, Dienstleistungen und / oder digitalen Inhalte. Offensichtliche Fehler oder Irrtümer im Angebot binden den Unternehmer nicht.

Jedes Angebot enthält solche Informationen, dass dem Verbraucher klar ist, welche Rechte und Pflichten mit der Annahme des Angebots verbunden sind.

Artikel 5 – Der Vertrag

Der Vertrag unterliegt den Bestimmungen des Absatzes 4, der geschlossen wird, wenn der Verbraucher das Angebot annimmt und die entsprechenden Bedingungen erfüllt.

Hat der Verbraucher das Angebot elektronisch angenommen, bestätigt der Unternehmer unverzüglich den elektronischen Eingang der Annahme des Angebots. Solange der Unternehmer den Erhalt dieser Annahme nicht bestätigt hat, kann der Verbraucher den Vertrag kündigen.

Wenn der Vertrag auf elektronischem Wege geschlossen wird, ergreift der Händler geeignete technische und organisatorische Maßnahmen zum Schutz der elektronischen Datenübertragung und sorgt für eine sichere Webumgebung. Wenn der Verbraucher elektronisch bezahlen kann, ergreift der Unternehmer geeignete Sicherheitsmaßnahmen.

Der Unternehmer kann nach dem Gesetz – die Fähigkeit des Verbrauchers, seinen Zahlungsverpflichtungen nachzukommen, sowie alle Tatsachen und Faktoren, die für einen guten Abschluss des Fernabsatzvertrages wichtig sind, mitteilen. Wenn der Betreiber dieser Untersuchung berechtigt war, den Vertrag nicht einzugehen, hat er das Recht, eine Bestellung oder Aufforderung abzulehnen oder der Durchführung besondere Bedingungen beizufügen.

Bei der Übermittlung des Produkts, der Dienstleistung oder des digitalen Inhalts an den Verbraucher wird der Gewerbetreibende die folgenden Informationen schriftlich oder so einsehen, dass sie für den Verbraucher auf einem dauerhaften Datenträger zugänglich gespeichert werden können:

die Adresse des Unternehmensstandorts, an dem Verbraucher Beschwerden einreichen können;

die Bedingungen und die Art und Weise, wie der Verbraucher sein Widerrufsrecht ausüben kann, oder eine klare Erklärung zum Ausschluss des Widerrufsrechts;

Informationen zu Garantien und Kundendienst;

der Preis einschließlich aller Steuern auf das Produkt, die Dienstleistung oder den digitalen Inhalt; gegebenenfalls die Versandkosten; und die Art der Zahlung, Lieferung oder Erfüllung des Vertrages;

die Voraussetzungen für die Kündigung des Vertrags, wenn der Vertrag eine Laufzeit von mehr als einem Jahr hat oder auf unbestimmte Zeit läuft;

Hat der Verbraucher ein Widerrufsrecht und das Muster-Widerrufsformular.

Im Falle eines verlängerten Geschäfts gilt die Bestimmung im vorherigen Absatz nur für die erste Lieferung.

Artikel 6 – Widerrufsrecht

Für Produkte:

Der Verbraucher kann eine Vereinbarung über den Kauf eines Produkts innerhalb einer Widerrufsfrist von mindestens 14 Tagen ohne Angabe von Gründen kündigen. Der Unternehmer kann den Verbraucher nach dem Grund des Widerrufs fragen, ohne ihn zu verpflichten, seine Gründe anzugeben.

Die in Absatz 1 genannte Bedenkzeit beginnt am Tag, nachdem der Verbraucher oder ein vom Verbraucher im Voraus benannter Dritter, der nicht der Beförderer ist, das Produkt erhalten hat, oder

Wenn der Verbraucher mehrere Produkte in derselben Bestellung bestellt hat: Der Tag, an dem der Verbraucher oder ein von ihm benannter Dritter das letzte Produkt erhalten hat. Der Unternehmer kann, sofern er den Verbraucher vor dem Bestellvorgang eindeutig informiert hat, eine Bestellung für mehrere Produkte mit unterschiedlicher Lieferzeit ablehnen.

Besteht die Lieferung eines Produkts aus mehreren Sendungen oder Teilen: dem Tag, an dem der Verbraucher oder ein von ihm benannter Dritter die letzte Sendung oder den letzten Teil erhalten hat;

bei Vereinbarungen über die regelmäßige Lieferung von Produkten während eines bestimmten Zeitraums: der Tag, an dem der Verbraucher oder ein von ihm benannter Dritter das erste Produkt erhalten hat.

Für Dienste und digitale Inhalte, die nicht auf einem materiellen Medium bereitgestellt werden:

Der Verbraucher kann einen Servicevertrag und einen Vertrag über die Lieferung von digitalen Inhalten, die seit mindestens 14 Tagen nicht auf einem materiellen Medium geliefert wurden, ohne Angabe von Gründen kündigen. Der Unternehmer kann den Verbraucher nach dem Grund des Widerrufs fragen, ohne ihn zu verpflichten, seine Gründe anzugeben.

Die in Absatz 3 genannte Bedenkzeit beginnt am Tag nach Vertragsabschluss.

Verlängerte Widerrufsfrist für Produkte, Dienstleistungen und digitale Inhalte, die nicht auf einem materiellen Datenträger bereitgestellt wurden, wenn das Widerrufsrecht nicht mitgeteilt wird:

Hat der Unternehmer dem Verbraucher die gesetzlich vorgeschriebenen Auskünfte über das Widerrufsrecht oder das Muster-Widerrufsformular nicht erteilt, endet die Widerrufsfrist zwölf Monate nach Ablauf der gemäß den vorstehenden Absätzen dieses Artikels festgelegten ursprünglichen Widerrufsfrist.

Hat der Unternehmer dem Verbraucher die im vorstehenden Absatz genannten Informationen innerhalb von zwölf Monaten nach Beginn der ursprünglichen Widerrufsfrist mitgeteilt, so endet die Widerrufsfrist 14 Tage nach dem Tag, an dem der Verbraucher diese Informationen erhalten hat.

Personalisierte Produkte sind vom Widerrufsrecht ausgeschlossen.

Artikel 7 – Pflichten des Verbrauchers während der Widerrufsfrist

Während der Widerrufsfrist wird der Verbraucher das Produkt und die Verpackung sorgfältig behandeln. Er wird das Produkt nur in dem Umfang auspacken oder verwenden, der zur Bestimmung der Art, der Eigenschaften und der Funktionsweise des Produkts erforderlich ist. Das Grundprinzip dabei ist, dass der Verbraucher das Produkt nur so handhaben und prüfen darf, wie er es in einem Geschäft tun darf.

Der Verbraucher haftet nur für Wertminderungen des Produkts, die auf eine über die in Absatz 1 zulässige Behandlung des Produkts hinausgehende Weise zurückzuführen sind.

Der Verbraucher haftet nicht für Wertminderungen der Ware, wenn der Unternehmer ihm nicht alle gesetzlich vorgeschriebenen Informationen über das Widerrufsrecht vor oder bei Vertragsschluss zur Verfügung gestellt hat.

Artikel 8 – Ausübung des Widerrufsrechts durch den Verbraucher und dessen Kosten

Macht der Verbraucher von seinem Widerrufsrecht Gebrauch, muss er dies dem Unternehmer innerhalb der Widerrufsfrist mittels des Muster-Widerrufsformulars oder auf andere eindeutige Weise mitteilen.

Der Verbraucher gibt das Produkt so bald wie möglich, jedoch innerhalb von 14 Tagen ab dem Tag nach der Mitteilung gemäß Absatz 1 zurück oder übergibt es dem Unternehmer (einem Vertreter des Unternehmers). Dies ist nicht erforderlich, wenn der Unternehmer angeboten hat, das Produkt selbst abzuholen. Der Verbraucher hat die Rückgabefrist in jedem Fall eingehalten, wenn er die Ware vor Ablauf der Widerrufsfrist zurückgibt.

Der Verbraucher sendet das Produkt mit dem gesamten gelieferten Zubehör zurück, sofern dies im Originalzustand und in der Originalverpackung möglich ist, und unter Beachtung der angemessenen und klaren Anweisungen des Unternehmers.

Das Risiko und die Beweislast für die korrekte und rechtzeitige Ausübung des Widerrufsrechts trägt der Verbraucher.

Der Verbraucher trägt die direkten Kosten der Rücksendung des Produkts. Wenn der Unternehmer nicht gemeldet hat, dass der Verbraucher diese Kosten tragen muss, oder wenn der Unternehmer angibt, die Kosten selbst zu tragen, muss der Verbraucher die Kosten für die Rücksendung nicht tragen.

Widerruft der Verbraucher, nachdem er zuvor ausdrücklich verlangt hat, dass die Erbringung der Dienstleistung oder die Lieferung von Gas, Wasser oder Strom, die nicht zum Verkauf bereitstehen, in einer begrenzten Menge oder Menge während der Widerrufsfrist beginnt, ist der Verbraucher der Unternehmer einen Betrag schulden, der proportional zu dem Teil der Verpflichtung ist, den der Unternehmer zum Zeitpunkt der Kündigung erfüllt hat, verglichen mit der vollständigen Einhaltung der Verpflichtung.

Der Verbraucher trägt keine Kosten für die Erbringung von Dienstleistungen oder die Lieferung von Wasser, Gas oder Strom, die nicht in begrenzter Menge oder Menge zum Verkauf bereitstehen, oder für die Lieferung von Fernwärme, wenn: der Unternehmer dem Verbraucher die gesetzlich vorgeschriebenen Informationen zur Verfügung stellt das Widerrufsrecht, die Kostenerstattung im Widerrufsfall oder das Muster-Widerrufsformular nicht vorgesehen hat oder
Der Verbraucher hat den Beginn der Erbringung der Dienstleistung oder der Lieferung von Gas, Wasser, Strom oder Fernwärme während der Bedenkzeit nicht ausdrücklich verlangt.

Der Verbraucher trägt keine Kosten für die vollständige oder teilweise Lieferung von digitalen Inhalten, die nicht auf einem materiellen Datenträger bereitgestellt wurden, wenn:
vor der Lieferung hat er nicht ausdrücklich zugestimmt, mit der Einhaltung der Vereinbarung vor Ablauf der Bedenkzeit zu beginnen;
er hat nicht anerkannt, dass er bei Erteilung seiner Erlaubnis sein Widerrufsrecht verloren hat; ob der Unternehmer diese Aussage des Verbrauchers nicht bestätigt hat.
Macht der Verbraucher von seinem Widerrufsrecht Gebrauch, werden alle Nebenabreden kraft Gesetzes aufgelöst.

Artikel 9 – Pflichten des Unternehmers im Falle des Rücktritts

Wenn der Gewerbetreibende es dem Verbraucher ermöglicht, auf elektronischem Wege zurückzutreten, wird er nach Erhalt dieser Mitteilung unverzüglich eine Empfangsbestätigung senden.

Der Unternehmer erstattet alle vom Verbraucher geleisteten Zahlungen, einschließlich etwaiger vom Unternehmer berechneter Versandkosten für die zurückgesandte Ware, unverzüglich, jedoch innerhalb von 14 Tagen nach dem Tag, an dem der Verbraucher ihn über den Widerruf informiert. Sofern der Unternehmer nicht anbietet, die Ware selbst abzuholen, kann er mit der Rückzahlung warten, bis er die Ware erhalten hat oder bis der Verbraucher nachweist, dass er die Ware zurückgeschickt hat, je nachdem, welcher Fall früher eingetreten ist.

Der Unternehmer verwendet die gleiche Zahlungsmethode, die der Verbraucher für die Erstattung verwendet hat, es sei denn, der Verbraucher stimmt einer anderen Methode zu. Die Erstattung ist für den Verbraucher kostenfrei.

Wenn sich der Verbraucher für eine teurere Versandart als die billigste Standardlieferung entschieden hat, muss der Unternehmer die zusätzlichen Kosten für die teurere Versandart nicht zurückzahlen.

Artikel 10 – Ausschluss des Widerrufsrechts

Der Unternehmer kann die folgenden Produkte und Dienstleistungen vom Widerrufsrecht ausschließen, jedoch nur, wenn der Unternehmer dies zumindest rechtzeitig vor Vertragsschluss im Angebot klar angegeben hat:

Produkte oder Dienstleistungen, deren Preis von Schwankungen auf dem Finanzmarkt abhängt, auf die der Unternehmer keinen Einfluss hat und die innerhalb der Widerrufsfrist auftreten können;

Vereinbarungen, die während einer öffentlichen Auktion geschlossen wurden. Eine öffentliche Auktion ist eine Verkaufsmethode, bei der Produkte, digitale Inhalte und / oder Dienstleistungen vom Unternehmer dem Verbraucher angeboten werden, der persönlich anwesend ist oder die Möglichkeit hat, unter der Leitung eines Auktionators persönlich an der Auktion teilzunehmen, und bei der der Unternehmer Der erfolgreiche Bieter ist verpflichtet, die Produkte, digitalen Inhalte und / oder Dienstleistungen zu erwerben.

Serviceverträge nach vollständiger Leistungserbringung, jedoch nur, wenn:
die Leistung hat mit der ausdrücklichen vorherigen Zustimmung des Verbrauchers begonnen; und
der Verbraucher hat erklärt, dass er sein Widerrufsrecht verliert, sobald der Unternehmer den Vertrag vollständig erfüllt hat;
Pauschalreisen im Sinne von Artikel 7: 500 des niederländischen Bürgerlichen Gesetzbuchs und Personenbeförderungsabkommen;
Dienstleistungsverträge für die Bereitstellung von Unterkünften, sofern im Vertrag ein bestimmtes Datum oder eine bestimmte Ausführungsfrist vorgesehen ist und nicht für Wohnzwecke, Warentransporte, Autovermietungen und Catering;
Vereinbarungen im Zusammenhang mit Freizeitaktivitäten, sofern in der Vereinbarung ein bestimmtes Datum oder eine bestimmte Ausführungsfrist vorgesehen ist;
Produkte, die gemäß den Spezifikationen des Verbrauchers hergestellt wurden, nicht vorgefertigt sind und die auf der Grundlage einer individuellen Wahl oder Entscheidung des Verbrauchers hergestellt wurden oder eindeutig für eine bestimmte Person bestimmt sind;
Produkte, die schnell verderben oder eine begrenzte Haltbarkeit haben;
Versiegelte Produkte, die aus Gründen des Gesundheitsschutzes oder der Hygiene nicht zur Rückgabe geeignet sind und deren Versiegelung nach der Lieferung aufgebrochen wurde;
Produkte, die nach der Lieferung aufgrund ihrer Beschaffenheit unwiderruflich mit anderen Produkten gemischt werden;
Alkoholische Getränke, deren Preis bei Vertragsabschluss vereinbart wurde, deren Lieferung jedoch erst nach 30 Tagen erfolgen kann und deren tatsächlicher Wert von Marktschwankungen abhängt, auf die der Unternehmer keinen Einfluss hat;
Versiegelte Audio-, Video- und Computersoftware, deren Versiegelung nach der Lieferung gebrochen wurde;
Zeitungen, Magazine oder Magazine mit Ausnahme von Abonnements;
Die Lieferung von digitalen Inhalten außer auf einem materiellen Medium, jedoch nur, wenn: die Aufführung mit der ausdrücklichen vorherigen Zustimmung des Verbrauchers begonnen hat; und der Verbraucher hat erklärt, dass er dadurch sein Widerrufsrecht verliert.

Artikel 11 – Der Preis

Während der im Angebot angegebenen Gültigkeitsdauer werden die Preise der angebotenen Produkte und / oder Dienstleistungen mit Ausnahme von Preisänderungen aufgrund von Änderungen der Mehrwertsteuersätze nicht erhöht.

Entgegen dem vorstehenden Absatz kann der Unternehmer Produkte oder Dienstleistungen mit variablen Preisen anbieten, die Schwankungen auf dem Finanzmarkt unterliegen und auf die der Unternehmer keinen Einfluss hat. Dieser Zusammenhang mit Schwankungen und die Tatsache, dass die angegebenen Preise Richtpreise sind, sind im Angebot angegeben.

Preiserhöhungen innerhalb von 3 Monaten nach Vertragsschluss sind nur zulässig, wenn sie auf gesetzlichen Vorschriften oder Bestimmungen beruhen.

Preiserhöhungen ab 3 Monaten nach Vertragsschluss sind nur zulässig, wenn der Unternehmer dies vereinbart hat und:

diese resultieren aus gesetzlichen vorschriften oder bestimmungen; oder
Der Verbraucher hat das Recht, den Vertrag mit Wirkung ab dem Tag zu kündigen, an dem die Preiserhöhung wirksam wird.

Die im Leistungsspektrum angegebenen Preise enthalten die gesetzliche Mehrwertsteuer.

Artikel 12 – Einhaltung der Vereinbarung und zusätzliche Garantie

Der Unternehmer garantiert, dass die Produkte und / oder Dienstleistungen dem Vertrag, den im Angebot angegebenen Spezifikationen, den zum Zeitpunkt des Vertragsschlusses geltenden angemessenen Anforderungen an Zuverlässigkeit und / oder Verwendbarkeit und den gesetzlichen Bestimmungen entsprechen / oder behördliche Vorschriften. Wenn vereinbart, garantiert der Unternehmer auch, dass das Produkt für einen anderen als den normalen Gebrauch geeignet ist.

Eine zusätzliche Garantie des Gewerbetreibenden, seines Lieferanten, Herstellers oder Importeurs schränkt die gesetzlichen Rechte und Ansprüche, die der Verbraucher aufgrund des Vertrages gegen den Gewerbetreibenden geltend machen kann, niemals ein, wenn der Gewerbetreibende seinen Teil des Vertrages nicht erfüllt hat.

Als zusätzliche Garantie gilt jede Verpflichtung des Unternehmers, seines Lieferanten, Importeurs oder Herstellers, dem Verbraucher bestimmte Rechte oder Ansprüche einzuräumen, die über das gesetzlich Erforderliche hinausgehen, wenn er seinen Vertragsteil nicht erfüllt. .

Unfallschäden, unsachgemäßer Gebrauch und Verschleiß durch den täglichen Gebrauch sind von der Garantie ausgeschlossen.

Der Unternehmer veredelt das Holz mit einem wasserbasierten, transparenten Lack, der dem Holz eine tiefere Farbe verleiht und das Holz schützt. Das Holz ist somit vor Spritzwasser geschützt. Das Holzfurnier auf dem Ventil ist 0,6 mm bis 1 mm dick. Dies kann nicht mehr gebogen werden, da das Holz dann reißt oder bricht. Dies ist deutlich in der Kappe und auf dem Etikett angegeben. Holz ist ein Naturprodukt, das noch funktionieren kann. Für Risse oder Unebenheiten im Holz kann keine Garantie übernommen werden.

Artikel 13 – Lieferung und Ausführung

Der Unternehmer wird bei der Entgegennahme und Ausführung von Bestellungen von Produkten sowie bei der Beurteilung von Anträgen auf Erbringung von Dienstleistungen größtmögliche Sorgfalt walten lassen.

Als Lieferort gilt die Adresse, die der Verbraucher dem Unternehmer mitgeteilt hat.

Unter Berücksichtigung der diesbezüglichen Bestimmungen in Artikel 4 dieser Allgemeinen Geschäftsbedingungen wird der Unternehmer angenommene Bestellungen mit angemessener Geschwindigkeit, spätestens jedoch innerhalb von 30 Tagen ausführen, sofern keine abweichende Lieferfrist vereinbart wurde. Verzögert sich die Lieferung oder kann eine Bestellung nicht oder nur teilweise ausgeführt werden, wird dies dem Verbraucher spätestens 30 Tage nach Auftragserteilung mitgeteilt. In diesem Fall hat der Verbraucher das Recht, den Vertrag kostenlos zu kündigen, und hat Anspruch auf eine etwaige Entschädigung.

Nach der Auflösung gemäß dem vorstehenden Absatz erstattet der Unternehmer den vom Verbraucher gezahlten Betrag unverzüglich zurück.

Das Risiko der Beschädigung und / oder des Verlustes von Produkten trägt der Unternehmer bis zum Zeitpunkt der Übergabe an den Verbraucher oder einen im Voraus bestimmten und dem Unternehmer mitgeteilten Vertreter, sofern nicht ausdrücklich etwas anderes vereinbart wurde.

Der Verbraucher hat unverzüglich, spätestens jedoch innerhalb von 2 Wochen, nachdem das Paket gemäß den in den FAQ angegebenen Lieferterminen in die verschiedenen Länder an die Lieferadresse geliefert worden sein soll, den Unternehmer zu informieren, wenn ein Paket nicht angekommen ist oder nicht vollständig oder gebrochen angekommen ist , damit der Unternehmer Maßnahmen ergreifen kann, um das Problem zu lösen. Reklamationen, die nach dieser Frist eingehen, können nicht mehr behoben werden. Der Unternehmer wird alles tun, um das Problem zu lösen, kann jedoch nicht mehr garantieren, dass es funktioniert.

Artikel 14 – Laufzeitgeschäfte: Laufzeit, Kündigung und Verlängerung

Stornierung:

Der Verbraucher kann jederzeit einen auf unbestimmte Zeit geschlossenen Vertrag kündigen, der sich auf die regelmäßige Lieferung von Produkten (einschließlich Elektrizität) oder Dienstleistungen unter Einhaltung der vereinbarten Kündigungsregeln und einer Kündigungsfrist von höchstens einem Monat erstreckt.

Der Verbraucher kann jederzeit einen auf bestimmte Zeit abgeschlossenen Vertrag kündigen, der die regelmäßige Lieferung von Produkten (einschließlich Elektrizität) oder Dienstleistungen unter Einhaltung der vereinbarten Kündigungsregeln und einer Kündigungsfrist von mindestens 30 Tagen umfasst höchstens einen Monat.

Der Verbraucher kann die in den vorstehenden Absätzen genannten Vereinbarungen:
jederzeit kündigen und nicht auf eine Kündigung zu einem bestimmten Zeitpunkt oder in einem bestimmten Zeitraum beschränkt sein;
zumindest auf die gleiche Weise kündigen, wie sie von ihm eingegeben werden;
Kündigen Sie immer mit der gleichen Kündigungsfrist, die der Unternehmer für sich festgelegt hat.

Erweiterung:

Ein Vertrag, der für einen bestimmten Zeitraum geschlossen wurde und sich auf die regelmäßige Lieferung von Produkten (einschließlich Elektrizität) oder Dienstleistungen erstreckt, kann für eine bestimmte Dauer nicht stillschweigend verlängert oder erneuert werden.

Entgegen dem vorstehenden Absatz kann ein auf bestimmte Zeit geschlossener Vertrag, der die regelmäßige Zustellung von Tages-, Wochen- und Wochenzeitungen und -magazinen umfasst, stillschweigend für eine bestimmte Dauer von höchstens drei Monaten verlängert werden, wenn der Verbraucher diesen verlängerten Vertrag abschließt kann die Verlängerung mit einer Kündigungsfrist von höchstens einem Monat kündigen.

Ein auf einen bestimmten Zeitraum geschlossener Vertrag, der sich auf die regelmäßige Lieferung von Produkten oder Dienstleistungen erstreckt, kann nur stillschweigend auf unbestimmte Zeit verlängert werden, wenn der Verbraucher jederzeit mit einer Kündigungsfrist von höchstens einem Monat kündigen kann. Die Kündigungsfrist beträgt höchstens drei Monate, wenn sich der Vertrag auf die regelmäßige, jedoch weniger als einmal monatliche Zustellung von Tages-, Nachrichten- und Wochenzeitungen und -magazinen erstreckt.

Ein befristeter Vertrag über die regelmäßige Einführung von Tageszeitungen, Nachrichten, Wochenzeitungen und Magazinen (Probe- oder Einführungsabonnement) wird nicht stillschweigend fortgesetzt und endet automatisch nach Ablauf der Probe- oder Einführungszeit.

Dauer:

Wenn ein Vertrag eine Laufzeit von mehr als einem Jahr hat, kann der Verbraucher den Vertrag jederzeit nach einem Jahr mit einer Kündigungsfrist von höchstens einem Monat kündigen, es sei denn, Angemessenheit und Fairness schließen eine Kündigung vor Ablauf der vereinbarten Laufzeit aus.

Artikel 15 – Zahlung

Sofern sich aus dem Vertrag oder den Nebenbedingungen nichts anderes ergibt, sind die vom Verbraucher geschuldeten Beträge innerhalb von 14 Tagen nach Beginn der Bedenkzeit oder mangels einer Bedenkzeit innerhalb von 14 Tagen nach Vertragsschluss zu zahlen. Bei einer Leistungsvereinbarung beginnt diese Frist am Tag nach Erhalt der Vertragsbestätigung beim Verbraucher.

Beim Verkauf von Produkten an Verbraucher dürfen die Allgemeinen Geschäftsbedingungen den Verbraucher niemals zur Zahlung von mehr als 50% im Voraus verpflichten. Wenn eine Vorauszahlung vereinbart ist, kann der Verbraucher keine Rechte bezüglich der Ausführung der betreffenden Bestellung oder Dienstleistung (en) geltend machen, bevor die Vorauszahlung geleistet wurde.

Der Verbraucher ist verpflichtet, Ungenauigkeiten in den dem Unternehmer zur Verfügung gestellten oder angegebenen Zahlungsdaten unverzüglich zu melden.

Wenn der Verbraucher seine Zahlungsverpflichtung (en) nicht rechtzeitig erfüllt, ist dies, nachdem er vom Unternehmer über den Zahlungsverzug informiert wurde und der Unternehmer dem Verbraucher eine Frist von 14 Tagen eingeräumt hat, um seine Zahlungsverpflichtungen nach Ablauf der Frist noch zu erfüllen Bei Nichtbezahlung innerhalb dieser 14-tägigen Frist sind die noch fälligen Beträge gesetzlich zu verzinsen und der Unternehmer ist berechtigt, die ihm entstandenen außergerichtlichen Inkassokosten in Rechnung zu stellen. Diese Inkassokosten betragen maximal: 15% auf ausstehende Beträge bis zu 2.500 €; 10% über den folgenden 2.500 € und 5% über den folgenden 5.000 € mit einem Minimum von 40 €. Der Unternehmer kann zum Wohle des Verbrauchers von den angegebenen Beträgen und Prozentsätzen abweichen.

Artikel 16 – Beschwerden

Der Unternehmer hat eine gut bekannt gemachte Beschwerde und befasst sich mit Beschwerden im Rahmen dieses Verfahrens.

Reklamationen über die Durchführung des Vertrages müssen dem Unternehmer innerhalb einer angemessenen Frist, nachdem der Verbraucher die Mängel entdeckt hat, vollständig und klar beschrieben werden.

Beim Unternehmer eingereichte Reklamationen werden innerhalb von 14 Tagen ab Zugang beantwortet. Wenn eine Beschwerde eine absehbar längere Bearbeitungszeit erfordert, wird der Unternehmer innerhalb von 14 Tagen mit einer Empfangsbestätigung und einem Hinweis darauf, wann der Verbraucher eine detailliertere Antwort erwarten kann, antworten.

Kann die Beschwerde nicht innerhalb einer angemessenen Frist oder innerhalb von 3 Monaten nach Einreichung der Beschwerde im gegenseitigen Einvernehmen beigelegt werden, entsteht ein Streit, der Gegenstand des Streitbeilegungsverfahrens ist.

Artikel 17 – Streitigkeiten

Für Vereinbarungen zwischen dem Unternehmer und dem Verbraucher, für die diese Allgemeinen Geschäftsbedingungen gelten, gilt ausschließlich niederländisches Recht.

Artikel 18 – Zusätzliche oder abweichende Bestimmungen

Zusätzliche oder von diesen Allgemeinen Geschäftsbedingungen abweichende Bestimmungen dürfen nicht zu Lasten des Verbrauchers gehen und müssen schriftlich oder so festgehalten werden, dass sie vom Verbraucher auf einem dauerhaften Datenträger zugänglich gespeichert werden können.

Anhang I: Muster für ein Widerrufsformular

Rücksendeformular (Widerrufsrecht)

An:

Fifty Wood
Tramkade 26, 5211VB Den Bosch
support@fifty-wood.nl

Hiermit erkläre ich, dass ich unsere Vereinbarung über den Verkauf folgender Waren widerrufen möchte:
– Bestellnummer:
– Bestelldatum:
– Eingegangen am:
– Verbrauchername:
– Verbraucheradresse:
– Datum:
– Unterschrift des / der Verbraucher (s):

Alle Artikel können 14 Tage lang an uns zurückgesandt werden, wenn sie ungetragen sind, sich im Originalzustand befinden und die Originaletiketten und -etiketten haben. Auf unserer Website finden Sie alle Bedingungen und Anweisungen zur Rücksendung.

Datenschutzerklärung DEUTSCH

Fifty Wood, Tramkade 26, 5211 VB Den Bosch, ist für die Verarbeitung personenbezogener Daten gemäß dieser Datenschutzerklärung verantwortlich.

Kontaktinformationen:

www.fifty-wood.com Tramkade 26, 5211 VB Den Bosch +31622249555

Laura van der Leeden ist Datenschutzbeauftragte von Fifty Wood

Sie kann über laura@fifty-wood.nl erreicht werden

Persönliche Daten, die wir verarbeiten

Fifty Wood verarbeitet Ihre personenbezogenen Daten, weil Sie unsere Dienste nutzen und / oder uns diese Daten selbst zur Verfügung stellen. Nachfolgend finden Sie eine Übersicht über die von uns verarbeiteten personenbezogenen Daten:

– Vor- und Nachname

– Adressdaten

– Telefonnummer

– E-Mail-Adresse

– Andere personenbezogene Daten, die Sie aktiv zur Verfügung stellen, zum Beispiel durch die Erstellung eines Profils auf dieser Website, im Schriftverkehr und telefonisch

– Informationen über Ihre Aktivitäten auf unserer Website

– Daten über Ihr Surfverhalten auf verschiedenen Websites (z. B. weil dieses Unternehmen Teil eines Werbenetzwerks ist)

– Bankkontonummer

Spezielle und / oder sensible personenbezogene Daten, die wir verarbeiten

Unsere Website und / oder unser Service beabsichtigen nicht, Daten über Website-Besucher unter 16 Jahren zu sammeln. Es sei denn, sie haben die Erlaubnis der Eltern oder Erziehungsberechtigten. Wir können jedoch nicht prüfen, ob ein Besucher älter als 16 Jahre ist. Wir empfehlen daher Eltern, sich an den Online-Aktivitäten ihrer Kinder zu beteiligen, um zu verhindern, dass Daten über Kinder ohne Zustimmung der Eltern gesammelt werden. Wenn Sie davon überzeugt sind, dass wir ohne diese Erlaubnis persönliche Informationen über Minderjährige gesammelt haben, kontaktieren Sie uns bitte über laura@fifty-wood.nl und wir werden diese Informationen entfernen.

Zu welchem ​​Zweck und auf welcher Grundlage verarbeiten wir personenbezogene Daten

Fifty Wood verarbeitet Ihre personenbezogenen Daten zu folgenden Zwecken:

– Abwicklung Ihrer Zahlung

– Versand unseres Newsletters und / oder unserer Werbebroschüre

– Um Sie anrufen oder eine E-Mail senden zu können, wenn dies erforderlich ist, um unsere Dienstleistungen erbringen zu können

– Informieren Sie sich über Änderungen unserer Dienstleistungen und Produkte

– Bieten Sie Ihnen die Möglichkeit, ein Konto zu erstellen

– Um Ihnen Waren und Dienstleistungen zu liefern

– Fifty Wood analysiert Ihr Verhalten auf der Website, um die Website zu verbessern und das Angebot an Produkten und Dienstleistungen an Ihre Vorlieben anzupassen.

– Fifty Wood verarbeitet auch personenbezogene Daten, wenn wir gesetzlich dazu verpflichtet sind, beispielsweise Daten, die wir für unsere Steuererklärung benötigen.

Wir verarbeiten personenbezogene Daten aufgrund eines berechtigten Interesses, nämlich eines geschäftlichen Interesses.

Automatisierte Entscheidungsfindung

Fifty Wood trifft auf der Grundlage einer automatisierten Verarbeitung Entscheidungen über Angelegenheiten, die (erhebliche) Konsequenzen für die Menschen haben können. Hierbei handelt es sich um Entscheidungen, die von Computerprogrammen oder -systemen getroffen werden, ohne dass ein Mensch (z. B. ein Mitarbeiter von Fifty Wood) darunter ist. Fifty Wood verwendet die folgenden Computerprogramme oder -systeme:

Woocommerce; Bestellungen anzunehmen, damit sie beim Kunden eingehen können.

Buckaroo Zahlung; die Zahlung der Bestellung zu verarbeiten, damit die Bestellung versendet werden kann.

Mein Paket / GLS; Versandunternehmen, mit dem die Pakete an Kunden versandt werden können.

Wie lange werden personenbezogene Daten gespeichert?

Fifty Wood speichert Ihre personenbezogenen Daten nicht länger als unbedingt erforderlich, um die Zwecke zu erreichen, für die Ihre Daten erhoben werden. Wir verwenden die gesetzlichen Aufbewahrungsfristen.

Weitergabe personenbezogener Daten an Dritte

Fifty Wood gibt Ihre personenbezogenen Daten an verschiedene Dritte weiter, sofern dies zur Durchführung des Vertrages und zur Einhaltung einer etwaigen gesetzlichen Verpflichtung erforderlich ist. Wir schließen eine Datenverarbeitungsvereinbarung mit Unternehmen ab, die Ihre Daten in unserem Namen verarbeiten, um das gleiche Maß an Sicherheit und Vertraulichkeit Ihrer Daten zu gewährleisten. 50 Wood bleibt für diese Prozesse verantwortlich. Darüber hinaus gibt Fifty Wood Ihre personenbezogenen Daten an Dritte weiter. Dies tun wir nur mit Ihrer ausdrücklichen Erlaubnis.

Buckaroo Payment: Der Zahlungsdienstleister verarbeitet die Zahlungen, für die die direkten persönlichen Daten und die Bankkontonummer erforderlich sind.

Mailchimp: Webprogramm zum Erstellen und Versenden von Newslettern. Gegebenenfalls direkte personenbezogene Daten einschließlich E-Mail-Adresse.

Google Analytics; ist ein Dienst von Google, mit dem Statistiken von einer Website gesammelt und detailliert angezeigt werden. Der Zweck dieses Dienstes ist es, dem Website-Manager ein klares Bild zu geben, unter anderem von Besucherströmen, Zugriffsquellen und Seitenaufrufen. Wo nötig Tracking-Cookies.

Flex-Webhosting: Host der Website.

Mein Paket / GLS: Spedition. Gegebenenfalls Daten zur Zustellung der Pakete

CFAB, Wirtschaftsprüfungsgesellschaft; Sie verarbeiten die Daten für die Steuererklärung.

Alle vorgenannten Parteien erfüllen die Anforderungen der AVG / DSGVO, so dass alle Daten, die notwendigerweise an sie weitergegeben werden, auch sicher sind.

Cookies oder ähnliche Techniken, die wir verwenden

Fifty Wood verwendet funktionale, analytische und Tracking-Cookies. Ein Cookie ist eine kleine Textdatei, die beim ersten Besuch dieser Website im Browser Ihres Computers, Tablets oder Smartphones gespeichert wird. Fifty Wood verwendet Cookies mit rein technischer Funktionalität. Dadurch wird sichergestellt, dass die Website ordnungsgemäß funktioniert und beispielsweise Ihre bevorzugten Einstellungen gespeichert werden. Diese Cookies werden auch verwendet, um die Website ordnungsgemäß zu betreiben und zu optimieren. Darüber hinaus platzieren wir Cookies, die Ihr Surfverhalten nachverfolgen, damit wir maßgeschneiderte Inhalte und Werbung anbieten können. Bei Ihrem ersten Besuch auf unserer Website haben wir Sie bereits über diese Cookies informiert und Sie um Erlaubnis gebeten, diese zu platzieren. Sie können Cookies deaktivieren, indem Sie Ihren Internetbrowser so einstellen, dass keine Cookies mehr gespeichert werden. Darüber hinaus können Sie auch alle Informationen löschen, die zuvor über die Einstellungen Ihres Browsers gespeichert wurden. Eine Erklärung finden Sie unter: https://veiliginternetten.nl/themes/s situation / cookies-wat-zijn-het-de-wat-doe-ik-ermee /

Auf dieser Website werden auch Cookies von Dritten platziert. Dies sind beispielsweise Werbetreibende und / oder Social-Media-Unternehmen. Nachfolgend eine Übersicht:

Cookie: Googly Analytics: Analytisches Cookie, das Website-Besuche misst. Aufbewahrungsdauer: 26 Monate

Cookie: Facebook Pixel: Cookie, um das Retargeting einer Werbung auf Facebook zu ermöglichen. Aufbewahrungsdauer: 90 Tage

Daten anzeigen, ändern oder löschen

Sie haben das Recht, Ihre personenbezogenen Daten einzusehen, zu korrigieren oder zu löschen. Darüber hinaus haben Sie das Recht, Ihre Einwilligung zur Datenverarbeitung zu widerrufen oder der Verarbeitung Ihrer personenbezogenen Daten durch Fifty Wood zu widersprechen, und Sie haben das Recht auf Datenübertragung. Dies bedeutet, dass Sie eine Anfrage an uns senden können, um die persönlichen Daten, die wir über Sie in einer Computerdatei gespeichert haben, an Sie oder eine andere von Ihnen genannte Organisation zu senden. Sie können einen Antrag auf Zugang, Berichtigung, Löschung, Datenübertragung Ihrer personenbezogenen Daten oder einen Antrag auf Widerruf Ihrer Einwilligung oder Widerspruch gegen die Verarbeitung Ihrer personenbezogenen Daten an laura@fifty-wood.nl senden. Um sicherzustellen, dass der Antrag auf Einsichtnahme von Ihnen gestellt wurde, bitten wir Sie, eine Kopie Ihres Identitätsnachweises mit dem Antrag zu senden. Machen Sie in dieser Kopie Ihr Passfoto, MRZ (maschinenlesbare Zone, der Streifen mit den Nummern am unteren Rand des Passes), Passnummer und Bürgerservicenummer (BSN) schwarz. Dies dient dem Schutz Ihrer Privatsphäre. Wir werden Ihre Anfrage so schnell wie möglich, jedoch innerhalb von vier Wochen, beantworten. Fifty Wood weist außerdem darauf hin, dass Sie die Möglichkeit haben, eine Beschwerde bei der nationalen Datenschutzbehörde, der niederländischen Datenschutzbehörde, einzureichen. Sie können dies über den folgenden Link tun: https://autoriteitIndividuelle Daten.nl/nl/contact-with-de-autoriteitIndividuelle Daten / tip-ons

Wie wir personenbezogene Daten schützen

Fifty Wood nimmt den Schutz Ihrer Daten ernst und ergreift geeignete Maßnahmen, um Missbrauch, Verlust, unbefugten Zugriff, unerwünschte Offenlegung und unbefugte Änderungen zu verhindern. Wie zum Beispiel:

– Sicherheitssoftware wie Virenscanner und Firewall.

– TLS (ehemals SSL) Wir senden Ihre Daten über eine sichere Internetverbindung. Sie können dies in der Adressleiste “https” und dem Vorhängeschloss in der Adressleiste sehen.

Wenn Sie der Meinung sind, dass Ihre Informationen nicht richtig geschützt sind oder Anzeichen von Missbrauch vorliegen, wenden Sie sich bitte an unseren Kundenservice oder an laura@fifty-wood.nl.